«Αυλαία» για Πολάκη…

Για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ: Το παίρνει πάνω του ο Πολάκης!

Εκτός κι αν κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της εγχώριας πολιτικής σκηνής. Αψίκορος, «τσεκουράτος», άνθρωπος που δε μασάει τα λόγια του, με αποτέλεσμα ουκ ολίγες φορές να γίνεται ο… κακός χαμός στην Βουλή όταν αυτός δίνει το «παρών», με τις κόντρες του με τον Άδωνι Γεωργιάδη να μένουν στην ιστορία.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Παύλο Πολάκη, το όνομα του οποίου «παίζει» πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες. Και λογικό.

Γιατί;

Πολύ απλά γιατί το μέλλον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον αέρα και δεν αποκλείεται λίαν συντόμως ν’ αποτελέσει παρελθόν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η σχέση του με τον αρχηγό Στέφανο Κασσελάκη έχει περάσει από 40 κύματα, παρά το γεγονός πως ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και με τον Κρητικό να τον στηρίζει όσο ελάχιστοι στον δρόμο για την εκλογή του.

Εσχάτως βρίσκεται στα… μαύρα κατάστιχα του προέδρου, με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων να μην αποκλείεται ν’ αποτελέσει το πολιτικό του φινάλε στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κασσελάκης έστειλε αυστηρό μήνυμα προς τα μέλη του κόμματος πως θα υπάρξουν συνέπειες για όσους δεν ψηφίσουν υπέρ του νομοσχεδίου, με τον Πολάκη να φέρεται διατεθειμένος -σύμφωνα με δήλωσή του- να καταψηφίσει ή να απέχει από την ονομαστική ψηφοφορία.

Αυτό, προφανώς, θα σημάνει το τέλος του.

Εκτός κι αν έχουμε ανατροπή της τελευταίας στιγμής…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.