Τίτλοι τέλους για τον Παύλο Πολάκη…

Το είπε και το έκανε: Τεράστια κίνηση Κασσελάκη με Πολάκη...

Σε οριακό σημείο οι σχέσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη…

Στα ύψη βρίσκεται το θερμόμετρο της εσωστρέφειας στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι διαφωνίς βρίσκονται στην καθημερινή διάταξη.

Κι όχι κάποιες… τυχαίες διαφωνίες, αλλά αυτή του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος ήταν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του στην κούρσα της διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φέρεται πως ήταν η διαφωνία τους αναφορικά με τα εξοπλιστικά και την αγορά των F-35 από την ελληνική κυβέρνηση, η ήρθε να προστεθεί σε μία άλλη σειρά θεμάτων όπου υπάρχει αγεφύρωτο χάσμα, όπως το νομοσχέδιο με τα ομόφυλα ζευγάρια.

Θερμό επεισόδιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν θερμό επεισόδιο κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής ομάδας, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τον Παύλο Πολάκη να αποχωρήσει αν δεν συμφωνεί με τις στρατηγικές του επιλογές σε αυτά τα ζητήματα.

Φαίνεται πως αυτή την στιγμή στην Κουμουνδούρου υπάρχει μία διαδικασία καταμέτρησης δυνάμεων, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να θέλει να επιβάλλει μία κομματική πειθαρχεία στο εσωτερικό του, κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί ο ιδιόρρυθμος Κρητικός πολιτικός, ο οποίος πολλές φορές επιλέγει ακόμα και αιρετικούς τρόπους για να εκφράσει τις διαφωνίες του


Η ουσία είναι πως οι σχέσεις των δύο ανδρών βρίσκονται στα άκρα, αφού αμφότεροι έχουν τραβήξει τόσο πολύ το σχοινί που είναι στα όρια πλέον να κοπεί.

Όλα αυτά τρεις εβδομάδες πριν το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει απαρχή πολιτικών εξελίξεων, ενόψει και των επερχόμενων Ευρωεκλογών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.