Παρά τις ευθείες απειλές προς όλους: «Βγαίνει» ο Τραμπ…

Χρυσά Βατόμουρα 2019: Σάρωσαν «Σέρλοκ Χολμς» και Τραμπ!

Κι ας λέει ό,τι λέει για την Ευρώπη.

Ποιος θα το περίμενε τον Ιανουάριο του 2021, όταν φανατικοί οπαδοί έκαναν «ντου» στο Καπιτώλιο για να εμποδίσουν την εγκατάσταση του Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, ότι τρία χρόνια αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ θα ήταν το απόλυτο φαβορί για να επανέλθει στο πόστο του… «Πλανητάρχη»;

Κι όμως, έτσι είναι. Όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις βγάζουν το ίδιο πόρισμα, πως ο 77χρονος μεγιστάνας είναι το απόλυτο φαβορί για να κάνει την μεγάλη επιστροφή και να διατελέσει εκ νέου Πρόεδρος των ΗΠΑ, αν και λέει τη μία ακρότητα μετά την άλλη!

Μπροστά σε όλες τις δημοσκοπήσεις

Ο Τραμπ προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις που αφορούν την «πρόθεση ψήφου» με μία διαφορά που κυμαίνεται κατά μέσο όρο περίπου τις τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες  (46,2% με 42,4%) έναντι του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος χάνει έδαφος, λόγω της κυβερνητικής φθοράς, αλλά και τις λαϊκής δυσαρέσκειας για την ακρίβεια.

Παρότι, αυτή τη στιγμή του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για 91 (!) αδικήματα, πολλά εκ των οποίων είναι εξαιρετικά σοβαρά (σεξουαλική κακοποίηση, υπεξαίρεση, απάτη, διατάραξη λειτουργίας του πολιτεύματος, απόκρυψη κρατικών εγγράφων) και διώκεται για τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις, ο Τραμπ εξακολουθεί να συγκεντρώνει την μερίδα του λέοντος σε ότι αφορά την προτίμηση του αμερικανικού κοινού, που δεν φέρεται να πτοείται από τον ακραίο λαϊκισμό και την ακραία φρασεολογία και πρακτική του 77χρονου πολιτικού.


Μπορεί να αλλάξει το σκηνικό;

Τι μπορεί να ανακόψει την πορεία του Ντόναλντ Τραμπ προς τον Λευκό Οίκο; Κάποια καταδικασική απόφαση σε κάποιες από τις υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται, που ενδεχομένως να του απαγορεύσει την συμμετοχή στις εκλογές.

Κάποια άλλη υποψηφιότητα Ρεπουμπλικάνου που θα του «κλέψει» από το πουθενά το χρίσμα ή κάποια αιφνίδια άνοδο της δημοτικότητας του 81χρονου σήμερα Τζο Μπάιντεν ή κάποιου άλλου υποψήφιου των Δημοκρατικών.

Προλαβαίνει να αλλάξει το τοπίο μέχρι τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ που είναι προγραμματισμένες στις 5 Νοεμβρίου του 2004; Οι Αμερικανοί δημοσκόποι είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί. Εκτιμούν ότι σήμερα υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί και αυτό λέγεται Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Πρόεδρος που προέτρεψε τους Αμερικανούς πολίτες να δοκιμάσουν υδροξυχλωρικίνη ως αντίδοτο για τον Covid-19,  μία ουσία χωρίς κλινικές δοκιμές, που με τις παρενέργειες της επέφερε το θάνατο σε χιλιάδες πολίτες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.