Βλέπετε να έχει άλλη επιλογή ο ΣΥΡΙΖΑ;

Συμφωνούν και οι στοιχηματικές για τον ΣΥΡΙΖΑ: Ρίχνει «βόμβα» ο Κασσελάκης... (Pic)

Και πιο συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης...

Είναι κάτι που δεν χρειάζεται κανείς να είναι βαθύς αναλυτής της εγχώριας πολιτικής σκηνής προκειμένου να το «δει». Αρκεί να έχει μία υποτυπώδη σχέση με τα όσα γίνονται στη Βουλή, στα πέριξ αυτής και στις δημοσκοπήσεις.

Γιατί μη μας πείτε πως είναι δύσκολο να… μαντέψει κανείς πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μετά την διπλή εκλογική αναμέτρηση το καλοκαίρι του 2023 σε ελεύθερη πτώση- έτσι δεν είναι;

Η εκλογή Κασσελάκη μπορεί αρχικά να έδωσε ένα μπουστάρισμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όμως μήνα με τον μήνα τα ποσοστά πέφτουν και φως στον ορίζοντα δε φαίνεται να υπάρχει.

Ένα από τα πιο φλέγοντα ζητήματα των τελευταίων ημερών είναι το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων. Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ξεκαθαρίσει στους βουλευτές του πως όποιος δεν το ψηφίσει θα πρέπει να είναι έτοιμος ν’ αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις, ακόμα κι αν λέγεται… Παύλος Πολάκης.

Ο αψύς Κρητικός ως γνωστόν δεν πήγε στην Βουλή προτιμώντας την αποχή- με την επίσημη δικαιολογία πως… εργαζόταν- και τώρα το μεγάλο ερώτημα είναι ένα: τι θα κάνει ο Stefanos; Θα τον διαγράψει ή όχι;

Παρά το γεγονός πως η σχέση των δύο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, εσχάτως δεν τα πάνε πάρα πολύ καλά και η διαγραφή του φαντάζει δεδομένη.

Δυστυχώς για τον ίδιο τον Πολάκη, δεν αφήνει άλλο περιθώριο στον Κασσελάκη…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.