«Να διαγραφεί από τα πρακτικά!»: Το προσβλητικό σχόλιο του Βελόπουλου στην Βουλή που άναψε τα αίματα (Pic)

«Θέλετε τον Έλληνα φοβισμένο!»: To σχόλιο του Βελόπουλου για τις μάσκες που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων

Κι όμως, το είπε.

Επεισοδιακές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, με μια δόση υπερβολής, οι τελευταίες ημέρες στη Βουλή, καθώς το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών- μα και τα όσα το συνοδεύουν- έχει ανεβάσει τους τόνους, με τις προστριβές να είναι αρκετές.

Σ’ αυτό το ελαφρώς «πολεμικό» πλαίσιο, λοιπόν, η κατάσταση συχνά-πυκνά ξεφεύγει, με τον Κυριάκο Βελόπουλο να προβαίνει σε μια δήλωση… απείρου κάλλους, που έκανε τους πάντες ν’ απορούν.

Τι ακριβώς συνέβη;

Απευθυνόμενος προς τον βουλευτής Πρεβέζης της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρο Κυριάκη, ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης είπε σε ειρωνικό τόνο πως εο Κυριάκης έχει «μεγάλο πολιτικό εκτόπισμα», υπονοώντας πως βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος είναι ευτραφής.

«Να διαγραφεί από τα πρακτικά!»: Το προσβλητικό σχόλιο του Βελόπουλου στην Βουλή που άναψε τα αίματα (Pic)

Φυσικά, επειδή το σχόλιο αυτό δεν έμεινε «αναπάντητο» και προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, οι άνθρωποι του ακροδεξιού κόμματος έτρεχαν να ζητήσουν τη διαγραφή της επίμαχης φράσης από τα πρακτικά, προφανώς διότι αντιλήφθηκαν το μέγεθος της απρέπειας και του τι διαστάσεις θα μπορούσε να πάρει το ακραίο σχόλιο του προέδρου τους.

Ακόμα μία «πανέμορφη» μέρα στον γαλανόλευκο πολιτικό κόσμο…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.