Επιστρέφει ο Αλέξης Τσίπρας…

Επιστρέφει ο Αλέξης Τσίπρας…

Πού είναι ο Τσίπρας; 

Ο… κακός χαμός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη. Τις αποχωρήσεις ακολούθησαν οι εντάσεις στην Κεντρική Επιτροπή και το «διαζύγιο» με τον Παύλο Πολάκη που δεν έγινε στο «πάρα πέντε».

Βλέποντάς τα όλα αυτά ο Αλέξης Τσίπρας είναι απογοητευμένος και βαθύτατα προβληματισμένος για τα όσα διαδραματίζονται μετά την εκλογή Κασσελάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει αποστάσεις ασφαλείας από τα όσα διαδραματίζονται και ανοίγει με προσεκτικό τρόπο τον δικό του βηματισμό με τα μάτια στραμμένα προς το μέλλον, το οποίο είναι… ανοιχτό.

Τι έχει λοιπόν κατά νου ο κ. Τσίπρας; Να δημιουργήσει – σε πρώτη φάση, τουλάχιστον – το Ινστιτούτο (και όχι Ιδρυμα, κατά το πρότυπο άλλων πρώην πρωθυπουργών) με κύριο στόχο να «παραγάγει έργο», όπως λέει ο ίδιος σε συνομιλητές του.

Πού είναι ο Τσίπρας;

Πολλοί αναρωτιούνται «πού βρίσκεται ο Τσίπρας;». Η απάντηση είναι πως έχει επιστρέψει στο γραφείο του μετά τον ελαφρύ τραυματισμό του ενώ έπαιζε μπάσκετ με τους γιους του.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στο γραφείο επί της λεωφόρου Αμαλίας και συνεχίζει κανονικά τις δραστηριότητές του, μεταξύ των οποίων η οργάνωση του πλούσιου αρχείου του, το οποίο σκοπεύει να αξιοποιήσει στο πλαίσιο του Ιδρύματος που σχεδιάζει.

Ο τραυματισμός του βεβαίως του στέρησε τη δυνατότητα να είναι παρών στο Συμβούλιο της Ευρώπης και να συμμετέχει στην ψηφοφορία για την εκλογή του Θοδωρή Ρουσόπουλου στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.