Δεν μπορεί να είναι αλήθεια: Το ποσοστό που «παίζει» για τον Βελόπουλο στις ευρωεκλογές… τρομάζει κόσμο 

Οι δημοσκόποι... τρίβουν τα μάτια τους

Οι δημοσκόποι μένουν με το στόμα ανοιχτό βλέποντας τα αποτελέσματα των τελευταίων ερευνών, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Η άνοδος της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου είναι τέτοια που φτάνει στη δεύτερη θέση!

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Λύση έχει σημειώσει μεγάλη άνοδο σε πολλούς νομούς της Βόρειας Ελλάδας και είναι καθαρά δεύτερο κόμμα, μετά τη Νέα Δημοκρατία.

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι υποστηρικτές του Κυριάκου Βελόπουλου αποτελούν εκροή από τη «δεξαμενή» των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι δυσαρεστήθηκαν από τους χειρισμούς της κυβέρνησης κυρίως στο νομοσχέδιο για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

Η Ελληνική Λύση κινείται στο 8% στη Βόρεια Ελλάδα, σε περιοχές αγγίζει μέχρι και το 10% και συνεχίζει να ανεβαίνει. Μάλιστα, στο ψηφοδέλτιο Βελόπουλου για τις ευρωεκλογές βρίσκεται και ο αθλητικογράφος Νίκος Πετρουλάκης, ο οποίος έχει… πέραση στη Θεσσαλονίκη.

Ο πολύ γνωστός Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος, με καταγωγή από την Κρήτη, αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» και προσωπικού φίλου του.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο της “Ελληνικής Λύσης”, Κυριάκο Βελόπουλο, για την εμπιστοσύνη του. Δεν είμαι πολιτικός, είμαι δημοσιογράφος και τόσα χρόνια φωνάζω στα μέσα ενημέρωσης που εργάζομαι, καταγγέλλοντας τα στραβά και τα ανάποδα της εξουσίας. Στόχος μου, είναι να περάσω τα σωστά μηνύματα στους Ευρωπαίους για την Ελλάδα και τους Έλληνες, να βοηθήσω με τις ενέργειές μου, τους νέους να μην φεύγουν από την πατρίδα μας για το εξωτερικό, αλλά και να στηλιτεύσω τα εγκληματικά λάθη των Κυβερνώντων, με δυνατή φωνή και στην Ευρωβουλή», δήλωσε ο Νίκος Πετρουλάκης, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του και ολοκλήρωσε:

«Όσοι με γνωρίζουν, το ξέρουν ότι θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω μάχες στο Ευρωκοινοβούλιο, για να συμβάλλω όσο μπορώ στο καλό της πατρίδας μας και να δικαιώσω όλες και όλους, που θα με στηρίξουν στις εκλογές της 9ης Ιουνίου».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.