Μόνο μ’ αυτή την κίνηση πήρε 3 μονάδες: Τους κάνει πλάκα ο Κυριάκος… 

Μόνο μ’ αυτή την κίνηση πήρε 3 μονάδες: Τους κάνει πλάκα ο Κυριάκος… 

Ευνοήθηκε η ΝΔ 

Οι πρωτοφανείς εικόνες που καταγράφηκαν στη Βουλή και το… σόου φαίνεται πως ευνόησαν το κυβερνών κόμμα.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, επιτέθηκε με γροθιές στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Συνελήφθη στα πλαίσια του Αυτοφώρου και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει τον κ. Γραμμένο στα 50 μέτρα.

Από την επίθεση, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης υπέστη κάταγμα στα ρινικά οστά, διάστρεμμα στη γνάθο, ρήξη συνδέσμου καρπού και πήχη.

Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Φλώρος αρνείται ότι τον γρονθοκόπησε. Σύμφωνα με δηλώσεις της συνηγόρου του κατηγορούμενου, Βάσως Πανταζή, του περιστατικού είχε προηγηθεί «χυδαία λεκτική επίθεση» του θύματος προς τον εντολέα της.


«Έχουμε άλλα προηγούμενα», υποστήριξε ο κ. Φλώρος και ανέφερε πως ο κ. Γραμμένος τον έβρισε με χυδαίες εκφράσεις όπως «γ… τη μάνα σου, εσένα τη μανούλα σου θα τη γ… και θα σε πάω με τα βραχιολάκια μέσα να το θυμάσαι παλιοπ…».

Σε περίπτωση που αποδειχτεί πως ειπώθηκαν τέτοιες εκφράσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κυρώσεις και για τον Βασίλη Γραμμένο.


«Τον γρονθοκόπησε μπροστά στα μάτια μου»

Ο βουλευτής της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος δήλωσε: «Ήμουν μπροστά σε αυτό το κατάπτυστο περιστατικό το οποίο αποδεικνύει ότι μέσα στην Βουλή υπάρχει ο Κασιδιαρισμός από κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιά».

«Γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης μπροστά στα μάτια μου. Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης έπεσε στο πάτωμα. Και μάλιστα πήγε στο ιατρείο της Βουλής ενώ ο άλλος φώναζε. Αποδεικνύεται ότι υπάρχει προϊστορία» σημείωσε ο γαλάζιος βουλευτής, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς Φλώρου για τις γροθιές.


Πήρε 3 μονάδες ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Οι γροθιές και οι βρισιές στη Βουλή έλαβαν χώρα ενώ ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για την άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που έκανε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου για λογαριασμούς στα social media που τον εξύβριζαν.

Η κόντρα αυτή ανάμεσα στον Κυριάκο Βελόπουλο και την οικογένεια Φλώρου ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια όταν ο Ευστάθιος Φλώρος, αξιωματικός ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και συνιδρυτής, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, της Ελληνικής Λύσης, απομακρύνθηκε από το κόμμα.

Φαίνεται πως όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, η «σφαγή» στην ultra δεξιά πολυκατοικία συνεχίζονται και ο «εμφύλιος» θα κορυφωθεί. Οι πρωτοφανείς σκηνές ανάμεσα σε Φλώρο – Γραμμένο ενόχλησαν με αποτέλεσμα η ΝΔ να κερδίσει 3 μονάδες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Άλλωστε, στο Μέγαρο Μαξίμου λένε σύμφωνα με το newmoney.gr πως ««το τσίρκο μάς ευνοεί, όσο και να θέλουμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις απ’ όλους αυτούς, ασφαλώς και όλοι καταλαβαίνουν ότι υπάρχει ο Μητσοτάκης και μετά μια παρωδία, επικίνδυνη για τη χώρα».

Ε, ναι, όλοι καταλαβαίνουμε ότι προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ποντάρει στο χαρτί της σοβαρότητας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.