Μετά το προσπέρασμα του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ: Πάει για «all in» ο Κασσελάκης

Μετά το προσπέρασμα του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ: Πάει για «all in» ο Κασσελάκης

Τα σχέδιά του

Ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στη δεύτερη θέση, ωστόσο η διαφορά με τη ΝΔ μεγαλώνει, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Interview που διενεργήθηκε για το politic.

Η δημοσκόπηση δείχνει παράλληλα τον νεόκοπο κόμμα της Νέας Αριστεράς που συγκροτήθηκε από τους βουλευτές που αποχώρησαν από το ΣΥΡΙΖΑ να μένει εκτός βουλής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πρόσφατα ευρήματα της δημοσκόπησης, η Νέα Δημοκρατία (29,2%) καταγράφει προβάδισμα 15,4 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (13,8%).

Υπενθυμίζεται ότι στις ευρωεκλογές του 2019, χρονιά στην οποία η ΝΔ ήταν αξιωματική αντιπολίτευση, η διαφορά μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ήταν στις 10 μονάδες.

Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που πέφτει 10 μονάδες σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2019 (από το 23,7% στο 13,8%), τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και το ΚΚΕ ενισχύουν τα ποσοστά τους. Το ΠΑΣΟΚ από το 7,7% ανεβαίνει στο 12,4% και το ΚΚΕ από το 5,3% φτάνει στο 6,8%. Η νέα κοινοβουλευτική ομάδα «Νέα Αριστερά» είναι στο 2,5%, και η Πλεύση Ελευθερίας στο 2,6%.

Πάει για το «all in» ο Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης βλέποντας τον ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέφει δειλά-δειλά στη δεύτερη θέση αρχίζει τα ταξίδια στην ελληνική διασπορά με αφορμή την επιστολική ψήφο. Μετά τα Χριστούγεννα, που σχεδιάζει να περάσει στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό του Τάιλερ, ξεκινά περιοδείες σε Μελβούρνη και Γιοχάνεσμπουργκ, για να βρεθεί κοντά στην ομογένεια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να διατηρήσει το κόμμα στη δεύτερη θέση στις ευρωκλογές, δίνοντας βάση στην επιστολική ψήφο της ομογένειας, αφού είδε πως άφησε στην τρίτη θέση, πλέον, το ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.