Φουντώνει η παλαιά κόντρα: «Ο δικηγόρος Αθηνών Αλέξης Κούγιας είναι ένας ομοφοβικός»

Φουντώνει η παλαιά κόντρα: «Ο δικηγόρος Αθηνών Αλέξης Κούγιας είναι ένας ομοφοβικός»

Μία κόντρα από το παρελθόν επανέρχεται...

«Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός; Δεν το γνωρίζω και δεν γνωρίζω αν υπάρχει και αυτό το σωματείο» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας κληθείς να σχολιάσει την καταγγελία εναντίον του από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών πριν μερικές μέρες.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Ο δικηγόρος Αθηνών Αλέξης Κούγιας είναι ένας ομοφοβικός. Έχουμε πάρα πολλές ιστορίες και παραδείγματα. Είναι ντροπή του να λέει ότι δεν υπάρχει ο όρος “διεμφυλικός”. Προφανώς, για να μην γνωρίζει το “διεμφυλικός“, δεν γνωρίζει τον νόμο και τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου και ένας νομικός αν θέλει να εμφανίζεται επαρκής θα έπρεπε να τον ξέρει. Άρα είναι πρόβλημά του που δεν τον ξέρει και όχι πρόβλημά μας που τον ξέρουμε» σχολίασε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

«Έχω δεχθεί πάρα πολύ ρατσισμό, αλλά δεν με ενδιαφέρει»
«Έχω δεχθεί πάρα πολύ ρατσισμό, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι οι οποίοι είναι ρατσιστές, όταν με βρίζουν είναι παράσημα για μένα και έτσι πρέπει να το δει κανείς. Το πρόβλημα είναι δικό τους. Έχω δεχτεί ξύλο, απειλές, εκβιασμούς» τόνισε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στην συνέχεια ερωτηθείς αν έχει ζήσει ρατσισμό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.