«Το καταλαβαίνεις απ’ τη φωτογραφία της»: Πολύ άσχημα νέα για την κατάσταση της Κέιτ Μίνλετον

«Το καταλαβαίνεις απ’ τη φωτογραφία της»: Πολύ άσχημα νέα για την κατάσταση της Κέιτ Μίνλετον

Εξαιρετικά ανησυχητικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της Πριγκίπισσας της Ουαλίας...

Άκρως ανησυχητικά είναι τα νέα που έρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, η οποία υπεβλήθη σε προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα την Τρίτη (16/1) και αναρρώνει σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου: «Όταν μια νέα γυναίκα φαινομενικά υγιής, θα μείνει στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες, ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι χρόνοι νοσηλείας είναι πάρα πολύ μικροί στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αποφεύγουμε ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό» ήταν τα λόγια της Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Γιατρών του Ηνωμένου Βασιλείου, Κικής Σονίδου στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ.

Με περίσσια εξωστρέφεια, το παλάτι ενημέρωσε για μία ασθένεια που θα κρατήσει την Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε ανάρρωση ως το Πάσχα, αφού πρώτα προηγηθεί νοσηλεία 10-14 ημερών, μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Αυτό το τελευταίο είναι που έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, αφού η μακρά περίοδος νοσηλείας κάνει τους πάντες να υποψιάζονται κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας: «Οι γνώμες διίστανται, αλλά το χειρότερο ενδεχόμενο που μπορεί να αφορά το πάγκρεας ή το έντερο ή κάποιο λέμφωμα, καρκίνοι που χρειάζονται μεγάλης διάρκειας νοσηλεία, δεν μπορεί να αποκλειστεί», τόνισε η κυρία Σονίδου που έδωσε και κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες για το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον: «Δεν είναι μια επέμβαση ρουτίνας, όταν πας σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου, αρκετά εξειδικευμένο σε καρκίνους. Εκεί έχουν νοσηλευτεί και μέλη της βασιλικής οικογένειας στο παρελθόν και πολλοί επώνυμοι. Έχει μια εξειδικευμένη ομάδα σε λαπαροσκοπική χειρουργική που είναι πολύ καλή σε δύσκολες περιπτώσεις και περίεργα ιατρικά περιστατικά», πρόσθεσε.


Το μυστικό ίσως να βρίσκεται στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της Πριγκίπισσας της Ουαλίας που ανέβηκαν τα περασμένη Χριστούγεννα. Σε αυτές δείχνει φαινομενικά υγιής και χαμογελαστή, ωστόσο δείχνει αρκετά αδύνατη, κάτι που στους πιο υποψιασμένους θα μπορούσε να αποτελέσει μία σημαντική ένδειξη, πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της.

Η Προέδρος του Συλλόγου Ελλήνων Γιατρών του Ηνωμένου Βασιλείου, πρόσθεσε είναι καλό για την οικογενειακή της γαλήνη και την ψυχική υγεία των παιδιών της να αποφευχθούν περισσότερες δημοσιεύσεις για την κατάσταση της υγείας της, ώστε να μπορέσει να προστατευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο η ιδιωτικότητά της, ωστόσο επανέλαβε ότι πιθανότατα μιλάμε για κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας: «Σίγουρα παραπέμπει σε κάτι πολύ άσχημο που μπορεί να αφορά το πάγκρεας ή το έντερο ή κάποιο λέμφωμα.

Σε αυτές τις τρεις πιθανές διαγνώσεις κινούμαστε και η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύει ότι πρόκειται για κακοήθεια. Ακόμα και μια υστερεκτομή, ένα γυναικολογικό χειρουργείο, δεν είναι παραπάνω από δυο μέρες νοσηλείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Άρα καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για κάτι πιο περίπλοκο».

«Το καταλαβαίνεις απ’ τη φωτογραφία της»: Πολύ άσχημα νέα για την κατάσταση της Κέιτ Μίνλετον

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μ.Μ.Ε. ο Πρίγκιπάς Γουίλιαμ βρίσκεται σε «οδυνηρή φάση» και έντονο «συναισθηματικό στρες», αφού εκτός από το σοβαρό πρόβλημα υγείας της συζύγου του, έμαθε ότι και ο πατέρας του, ο Βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση λόγω υπερτροφίας του προστάτη.

Ήδη έχει ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις, ενώ στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, με τον 41χρονο Πρίγκιπα να βρίσκεται έξω από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση που έκανε, φάνηκε αρκετά καταβεβλημένος και προβληματισμένος.

Οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Πριγκίπισσας Ουαλίας βγαίνουν με το σταγονόμετρο και το Ηνωμένο Βασίλειο κρατάει την ανάσα του για μία υπόθεση έχει σοκάρει όλο το νησί.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.