Τον «κράταγε»: Τι δείχνει η βιντεοκασέτα με τον Κλίντον που είχε στην κατοχή του ο Επστάιν

Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι των Κλίντον

Αποκαλύψεις «βόμβα»

Ο ασκός του Αιόλου φαίνεται ότι έχει ανοίξει για αρκετές διάσημες προσωπικότητες του πλανήτη με την δημοσιοποίηση δικαστικών εγγράφων, που περιέχουν πληροφορίες για τις επαφές του καταδικασμένου παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2019.

Μπιλ Κλίντον, Ντόναλντ Τραμπ, πρίγκιπας Άντριου, Μάικλ Τζάκσον, Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, Στίβεν Χόκινγκ, είναι μεταξύ των ονομάτων που περιλαμβάνονται στις 943 σελίδες εγγράφων που δόθηκαν στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο αγωγής κατά της Γκισλέιν Μάξγουελ, συνεργάτιδας του παιδόφιλου Επστάιν.

Τι δείχνουν οι κασέτες;

Ο Μπιλ Κλίντον φέρεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση Επστάιν και να «απείλησε» ένα περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας στις ΗΠΑ να μη δημοσιεύσει άρθρα για τον Τζέφρι Επστάιν.

Τον ισχυρισμό έκανε η Virginia Giuffre, η πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον Επστάιν και υποστήριξε πως αναγκάστηκε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον πρίγκιπα Άντριου.

Στο επίμαχο email η Giuffre υποστηρίζει ότι ο Κλίντον είχε μπουκάρει στα γραφεία του περιοδικού Vanity Fair λέγοντας ότι δεν πρέπει να δημοσιευτούν άρθρα για τον «καλό του φίλο», Τζέφρι Επστάιν.

Φαίνεται πως ο Τζέφρι Επστάιν «κρατούσε» τον Μπιλ Κλίντον αφού από τα δικαστικά έγραφα προκύπτει πως είχε στην κατοχή του ερωτικά βίντεο με πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Μάλιστα, ο παιδόφιλος είχε βίντεο του πρίγκιπα Άντριου αλλά και του Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Σύμφωνα με το Sky News, η Σάρα Ράνσομ, η οποία καταγγέλλει ότι υπήρξε θύμα του Επστάιν, έγραψε για ότι ο Δούκας της Υόρκης, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας βιντεοσκοπήθηκαν από τον καταδικασμένο παιδόφιλο. Μάλιστα, η ίδια ισχυρίζεται πως ο Ντόναλντ Τραμπ είχε σεξουαλικές σχέσεις με «πολλά κορίτσια».

Η Ράνσομ έγραψε: «Όταν η φίλη μου είχε σεξουαλική επαφή με τον Κλίντον, τον πρίγκιπα Άντριου και τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, οι σεξουαλικές ταινίες βιντεοσκοπήθηκαν στην πραγματικότητα σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση από τον Τζέφρι. Δόξα τω Θεώ, κατάφερε να πάρει στα χέρια της κάποια πλάνα από τις βιντεοσκοπημένες σεξουαλικές ταινίες, στις οποίες αναγνωρίζονται σαφώς τα πρόσωπα του Κλίντον, του πρίγκιπα Άντριου και του Μπράνσον που είχαν σεξουαλική επαφή μαζί της».

«Αρκετά απογοητευτικά ο Έπσταιν δεν φαινόταν σε κανένα από τα πλάνα, αλλά ήταν έξυπνος, έτσι! Μετά από δύο ώρες προσπάθειας να πείσω τη φίλη μου να μιλήσει μαζί μου, κατάφερα τελικά να την πείσω να μου στείλει μερικά από τα βίντεο που κράτησε, εμπλέκοντας και τους τρεις προαναφερθέντες άνδρες», είπε η Ράνσομ.

«Προσωπικά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχω δει, με τα ίδια μου τα μάτια, τα αποδεικτικά στοιχεία αυτών των σεξουαλικών πράξεων, τα οποία παρουσιάζουν ξεκάθαρα τον Μπιλ Κλίντον, τον πρίγκιπα Άντριου, τον Ρίτσαρντ Μπράνσον να έχουν σεξουαλική επαφή με τη φίλη μου», συμπλήρωσε.

«Όταν τελικά η φίλη μου βρήκε το θάρρος να μιλήσει και πήγε στην αστυνομία το 2008 για να καταγγείλει τι είχε συμβεί, δεν έγινε τίποτα και ταπεινώθηκε εντελώς από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο πήγε να καταγγείλει τι είχε συμβεί με τον Έπσταιν, τον Κλίντον, τον Μπράνσον και τον πρίγκιπα Άντριου», είπε.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.