Το βίντεο του τρόμου: Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που γίνεται στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας

Το βίντεο του τρόμου: Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που γίνεται στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας

Φρικιαστικές στιγμές 

Ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας βρίσκεται σε εξέλιξη, τη στιγμή που οι περισσότεροι έχουν επικεντρωθεί στο μέτωπο της Γάζας όπου η ανακωχή αναβλήθηκε για ακόμα μία φορά.

Πάντα στους πολέμους τα θύματα είναι κυρίως οι άμαχοι και οι πολίτες που δεν πρόλαβαν να προστατευτούν. Μία τέτοια περίπτωση είναι και η ηθοποιός Πολίνα Μένσιχ που σκοτώθηκε ενώ έδινε παράσταση.

Η Πολίνα Μένσιχ έδινε παράσταση για ρωσική στρατιωτική γιορτή σε αίθουσα χορού στην κατεχόμενη Ουκρανία, η οποία χτυπήθηκε από πύραυλο.

Η Ουκρανία δήλωσε ότι περίπου 20 Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στο χτύπημα, αλλά οι ρωσικές αρχές δεν έχουν σχολιάσει το ζήτημα.

Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν, από την πλευρά τους, ότι η Μένσιχ έδινε παράσταση σε αίθουσα χωρητικότητας περίπου 150 ανθρώπων.

Βίντεο που δείχνει τη στιγμή του χτυπήματος ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια γυναίκα, που προφανώς είναι η Μένσιχ, φαίνεται στη σκηνή να τραγουδά και να παίζει κιθάρα, πριν ακουστεί μια έκρηξη και σβήσουν τα φώτα της αίθουσας. Η Μένσιχ μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο όπου και πέθανε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.