Μετά το δύσκολο χειρουργείο: Η «συμφωνία των 7 λέξεων» ανάμεσα σε Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπα Γουίλιαμ

Τρυπήσαμε τον πάτο: Δεν μπορεί να έγινε αυτό σε φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας… (Pic) 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της επέμβασης και τα σενάρια «οργιάζουν»

Μουδιασμένη παρακολουθεί η βρετανική κοινή γνώμη τις εξελίξεις με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, μετά τη χειρουργική επέμβαση που έκανε στην κοιλιακή χώρα.

Ενώ «φουντώνουν» οι φήμες για κακοήθεια, το Μπάκιγχαμ υποστηρίζει πως η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη και δεν σχετίζεται με καρκίνο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της επέμβασης και τα σενάρια «οργιάζουν»!

Η 42χρονη, μετά την πολυήμερη νοσηλεία της στην ιδιωτική κλινική, θα παραμείνει στο κρεβάτι, από όπου θα δουλεύει και θα ασκεί τα βασιλικά της καθήκοντα.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οι δημόσιες εμφανίσεις της έχουν ακυρωθεί μέχρι το Πάσχα, όποτε θα επιστρέψει, εφόσον όλα πάνε καλά.

Την ίδια στιγμή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στέκεται στο πλευρό της συζύγου του ενώ μάλιστα έχει ακυρώσει μια σειρά από υποχρεώσεις και εμφανίσεις για να τη στηρίζει ενώ αναρρώνει.


Η συμφωνία 7 λέξεων

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν ένα νέο «μότο» μόλις επτά λέξεων μετά τον φόβο για την υγεία της, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Καθώς η Κέιτ θα αναρρώνει στο κρεβάτι, ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα είναι αυτός που φροντίζει τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την κόρη τους, πριγκίπισσα Σάρλοτ, καθώς και τον Βενιαμίν της οικογένειας, τον μικρό Λούις.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, οι βοηθοί αποκάλυψαν ένα νέο «μότο» που θα χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα η πριγκιπική οικογένεια: «100 τοις εκατό οικογένεια πρώτα, δουλειά μετά».

Οι πηγές πρόσθεσαν επίσης: «Τα παιδιά είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής τους. Αυτό θα συνεχίσει να ισχύει. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα στο μέλλον».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.