Το είπε και το έκανε η Έλενα Ακρίτα…

Ξέσπασμα Μπέου: «Πήρα το φάρμακο του Τραμπ - Έχω αντισώματα, δεν κολλάω και δε με κολλάνε»

Τι έκανε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ;

Την σφοδρή αντίδραση της Έλενας Ακρίτα προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στο Πρωινό του ΑΝΤ1, σχετικά με την βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δήμαρχος Βόλου είπε πως η Έλενα Ακρίτα «τρώει τη σύνταξη της μάνας της» και η βουλευτής τον προειδοποίησε πως «έμπλεξες με λάθος άνθρωπο. Δεν θα περάσεις καλά μαζί μου. Καθόλου καλά».

Φαίνεται πως η Έλενα Ακρίτα δεν θα αφήσει αναπάντητα τα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος και τον πάει στα δικαστήρια. Συγκεκριμένα κατέθεσε αγωγή με την οποία του ζητά 100.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα, με μια οργισμένη ανάρτησή της, χαρακτήρισε τον Αχιλλέα Μπεό «άθλιο ψεύτη» και «ελεεινό συκοφάντη», ενώ είχε προαναγγείλει ότι θα προχωρήσει σε ενέργειες εναντίον του.

Το είπε και το έκανε η Έλενα Ακρίτα…

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μάλιστα σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:

«Τον δρόμο της Δικαιοσύνης ακολουθεί η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Έλενα Ακρίτα, μετά τη χυδαία επίθεση προς το πρόσωπό της τη Δευτέρα 09/10 το πρωί από τον Αχιλλέα Μπέο.

Η Έλενα Ακρίτα, μέσω του δικηγόρου της Βασίλη Σωτηρόπουλου, κατέθεσε ήδη αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατά του δημάρχου του Βόλου, ο οποίοςκαλεσμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 εξαπέλυσε μια χυδαία -αν και δυστυχώς όχι πρωτοφανή για τον ίδιο- επίθεση προς τη βουλευτή Επικρατείας, επιχειρώντας με ύβρεις και αδίστακτα ψεύδη να την απαξιώσει και να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή της.

Το ομοφοβικό παραλήρημα ακροδεξιάς ρητορικής του Αχιλλέα Μπέου το βράδυ της Κυριακής έχει ήδη προκαλέσει την παρέμβαση του Αρείου Πάγου. Η Έλενα Ακρίτα με την αγωγή της, με την οποία ζητάει από τον Αχ. Μπέο το ποσό των 100.000 ευρώ ως αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης και θα εκδικαστεί τον προσεχή Φεβρουάριο, θέλει να καταστήσει από την πρώτη στιγμή σαφές το εξής:

Εάν ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βόλου νομίζει ότι μπορεί να τραμπουκίζει και να εκτοξεύει τον προσβλητικό, ομοφοβικό, σεξιστικό, αισχρό και κακοποιητικό του λόγο προς πάσα κατεύθυνση, πλανάται πλάνην οικτρά. Αυτός ο κατήφορος μπορεί και πρέπει να σταματήσει. Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.