«Δημοσιογράφος είσαι εσύ;»: Το status-μαχαιριά της Έλενας Ακρίτα για τον παρουσιαστή που δεν απάντησε στον Μπέο

«Δημοσιογράφος είσαι εσύ;»: Το status-μαχαιριά της Έλενας Ακρίτα για τον παρουσιαστή που δεν απάντησε στον Μπέο

Τον... δίκασε 

Την σφοδρή αντίδραση της Έλενας Ακρίτα προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στο Πρωινό του ΑΝΤ1, σχετικά με την βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δήμαρχος του Βόλου, που επανεξελέγη από τον πρώτο γύρο στις χθεσινές (08/10) αυτοδιοικητικές εκλογές, μετά τις νέες χυδαίες ομοφοβικές επιθέσεις σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, δεν παρέλειψε να βάλει στο στόχαστρό του την Έλενα Ακρίτα.

«Τρώει τη σύνταξη της μάνας της», είπε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «έχει καταστρέψει τη χώρα».

Με αιχμηρή ανάρτησή της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα δεν άφησε αναπάντητα τα «βέλη» του δημάρχου Βόλου.

«Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο. Δεν θα περάσεις καλά μαζί μου. Καθόλου καλά», έγραψε μεταξύ άλλων απευθυνόμενη στον Αχιλλέα Μπεό, τον οποίο χαρακτήρισε «άθλιο ψεύτη» και «ελεεινό συκοφάντη».

Ολόκληρη η ανάρτησή της: «Ποια Ακρίτα; Αυτή που τρώει τη σύνταξη της (πεθαμένης) μάνας της»; Μπέος στον Λιάγκα. Μπέο πες αλεύρι, η Ακρίτα σε γυρεύει. Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο. Δεν θα περάσεις καλά μαζί μου. Καθόλου καλά».

Ο παρουσιαστής δεν απάντησε στον Μπέο

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε και τη στάση του Γιώργου Λιάγκα τον οποίο «έσφαξε» ρωτώντας τον αν είναι δημοσιογράφος που «επέτρεψε να αιωρούνται τέτοιες άθλιες συκοφαντίες».

Ολόκληρη η ανάρτηση: «Γίωργο Λιάγκα, ο Μπέος είπε επανειλλημένα ότι «τρωω τη συνταξη της…πεθαμένης μητέρας μου» κι εσύ απάντησες “δεν τα ξέρω εγώ αυτά”; Δημοσιογράφος είσαι εσύ που επέτρεψες να αιωρούνται τέτοιες άθλιες συκοφαντίες χωρίς να προστατεύσεις το απόν θιγόμενο πρόσωπο;».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.