Το τέλος του μυστηρίου: 32 χρόνια μετά η αστυνομία πιστεύει ότι έλυσε τον γρίφο της εξαφάνισης του μικρού Μπεν

Το τέλος του μυστηρίου: 32 χρόνια μετά η αστυνομία πιστεύει ότι έλυσε τον γρίφο της εξαφάνισης του μικρού Μπεν

Πού εξαφανίστηκε ο 21 μηνών Μπεν;

Ο Μπεν Νίνταμ ήταν σε διακοπές με τους γονείς του στην Κω, στο χωριό Ηρακλής, όταν εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου 1991.

Την ημέρα της εξαφάνισης του, ο 21 μηνών Μπεν, είχε αφεθεί στη φροντίδα των παππούδων του, ενώ η μητέρα του, Κέρι Νίνταμ, πήγε να εργαστεί σε ένα τοπικό ξενοδοχείο.

Ο Μπεν μπαινόβγαινε στο σπίτι που η οικογένεια ανακαίνιζε και έπαιζε έξω: Περίπου στις 14:30, οι ενήλικες συνειδητοποίησαν ότι είχε εξαφανιστεί.

Η οικογένεια του έψαξε πρώτα την περιοχή για τον Μπεν, υποθέτοντας ότι είχε περιπλανηθεί μακριά, ή ότι ο έφηβος γιος τους, ο Στίβεν, τον είχε πάρει για βόλτα με το μοτοποδήλατο του.

Όταν τελικά δεν βρήκαν κανένα ίχνος του αγοριού, ενημέρωσαν την αστυνομία. Ωστόσο, η αστυνομία αμφισβήτησε τους Νίνταμ, κρατώντας τους ως κύριους ύποπτους, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η ενημέρωση των αεροδρομίων και των λιμανιών.

Τελικά διεύρυναν την αναζήτησή τους για το παιδί και τις επόμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία, το στρατό και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Λύθηκε το μυστήριο

Πέρασαν 32 χρόνια και οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν πως ο γρίφος της εξαφάνισης λύθηκε.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι το παιδί μέρα μεσημέρι, σε ένα θεωρητικά φιλήσυχο και ασφαλές μέρος, έχασε τη ζωή του σε ατύχημα.

Είναι πεπεισμένοι πώς κάποιοι ξέρουν τι συνέβη εκείνη τη μέρα και πού βρίσκεται θαμμένος ο μικρός Μπεν, αλλά θα πάρουν το μυστικό στον τάφο τους.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.