Πάρε Δώρο 400€ Καύσιμο για το Νέο σου Αυτοκίνητο

Πάρε Δώρο 400€ Καύσιμο για το Νέο σου Αυτοκίνητο

Αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις αυτοκίνητο με leasing, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή!

Το instacar έχει την πιο άχαστη προσφορά αφού δίνει δώρο με κάθε νέα μίσθωση αυτοκινήτου δωροκάρτα καυσίμου αξίας 400€.    

Το instacar, η εταιρεία που έφερε το ευέλικτο leasing στην Ελλάδα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη με ακόμα πιο οικονομική μίσθωση αυτοκινήτου. Οδηγείς ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο με καλύψεις μικτής ασφάλισης, τέλη κυκλοφορίας και service πληρωμένα, χωρίς καν να ανησυχείς για το κόστος καυσίμων για τους πρώτος μήνες συνδρομής. Τι καλύτερο από μια νέα εμπειρία οδήγησης χωρίς κανένα επιπλέον έξοδο; 

instacar Πακέτα Συνδρομής

Στο instacar θα βρεις το πιο ευέλικτο πρόγραμμα leasing για ιδιώτες αλλά και επαγγελματικά αυτοκίνητα με leasing, ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Πρόκειται για leasing χωρίς προκαταβολή, χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς, με τη διαδικασία μίσθωσης να γίνεται εξ ολοκλήρου online χωρίς να απαιτεί περιττή γραφειοκρατία ή εμπλοκή τραπεζών.

Πάρε Δώρο 400€ Καύσιμο για το Νέο σου Αυτοκίνητο

Μάλιστα, το instacar προσφέρει τρία πακέτα συνδρομής για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. Μπορείς να μισθώσεις ένα αυτοκίνητο με το πιο ευέλικτο πακέτο Μήνα-Μήνα, το οποίο σου επιτρέπει απεριόριστες αλλαγές οχήματος. Ακόμα μπορείς να επιλέξεις κάποιο από τα πακέτα ορισμένου χρόνου, 12 ή 24 μηνών, στα οποία περιορίζεται κάπως η δυνατότητα αλλαγής οχήματος, όμως προσφέρουν πιο ανταγωνιστικό μίσθωμα. 

Τα πακέτα αυτά μπορούν να διακοπούν ανά πάσα στιγμή εφόσον δεν σε δεσμεύουν με ρήτρα λήξης συμβολαίου. 

Πώς θα Πάρεις 400€ Καύσιμο; 

Δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά για να επωφεληθείς από την προσφορά. Μπες στον στόλο του instacar και διάλεξε το επόμενο σου αυτοκίνητο. Ειδικά αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις αυτοκίνητο βενζίνης με leasing μην χάσεις αυτή την ευκαιρία! Ολοκλήρωσε τη διαδικασία μίθωσης αυτοκινήτου και κατά την παραλαβή θα λάβεις μια δωροκάρτα καυσίμου αξίας 400€ χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. 

Πάρε Δώρο 400€ Καύσιμο για το Νέο σου Αυτοκίνητο

Πότε Λήγει η Προσφορά; 

Καλύτερα να βιαστείς αν θες να κερδίσεις και εσύ να αποκτήσεις 400€ καύσιμο εντελώς δωρεάν. Η προσφορά είναι περιορισμένη και ισχύει μόνο για νέες μισθώσεις αυτοκινήτου. Μην το καθυστερείς, ξεκίνα σήμερα το leasing και fuelαρε το αυτοκίνητό σου από το instacar.

Πάρε 400€ Καύσιμο!





Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.