Δεν μπορεί να είναι αλήθεια: Το ποσοστό «τρόμου» που παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή στις δημοσκοπήσεις

stefanos-kasselakis

Τα ποσοστά των κρυφών δημοσκοπήσεων τρομάζουν!

Σε «ελεύθερη πτώση» βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο την εσωκομματική διαμάχη που μαίνεται εδώ και αρκετό διάστημα, καθώς σύμφωνα με δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό της Politic, έρχεται πέμπτο κόμμα.

Πιο αναλυτικά, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 22,2%, σημειώνοντας σημαντική πτώση. Δεύτερο έρχεται το ΠΑΣΟΚ με 11,7, τρίτη η Ελληνική Λύση με 8,8%, τέταρτο το ΚΚΕ με 8,7% και πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,3%.

Ακολουθεί η Φωνή Λογικής με 4%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,9%, η Νίκη με 3,3%, ενώ η Νέα Αριστερά συγκεντρώνει μόλις 1,5%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 11,4% των ερωτηθέντων, ενώ αναποφάσιστο δηλώνει το 16,2%.

Καταγράφοντας τη διαχρονική εξέλιξη της πρόθεσης ψήφου φαίνεται πως η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να ηγείται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, αλλά με σημαντική πτώση από το 31,2% τον Δεκέμβριο του 2023 στο 22,2% τον Αύγουστο του 2024.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, με την πρόθεσή του να πέφτει στο 8,3% από το 13%, ενώ το ΠΑΣΟΚ διατηρείται σταθερά γύρω στο 11%.


ΣΥΡΙΖΑ: Το ποσοστό στις δημοσκοπήσεις που δεν δημοσιεύεται

Ο «εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως δεν κάνει καλό στο κόμμα, τη στιγμή που κανείς δεν δείχνει σημάδια υποχώρησης.

Η ομάδα του Στέφανου Κασσελάκη συγκρούεται συνεχώς με τους «87» που κινούνται στη «σκιά» του Αλέξη Τσίπρα.

Το κλίμα είναι πολύ αρνητικό και τα όσα ακούγονται στο παρασκήνιο είναι ιδιαίτερα επιζήμια για τον ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται λίγο πριν από μια νέα διάσπαση, η οποία όμως θα είναι και η τελειωτική.

Μάλιστα, ενώ η δημοσκόπηση της Interview τον δίνει πέμπτο με 8,3%, φαίνεται πως στο παρασκήνιο τα πράγματα είναι χειρότερα!

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, σε κρυφές δημοσκοπήσεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει πλέον με τη ζώνη του 4% – 6%.

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.