Ώρα «καρατόμησης»: Αυτός είναι ο στενός συνεργάτης που τελειώνει ο Κυριάκος 

kuriakos-mitsotakis

Τι αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης; 

Δύσκολο είναι το σκηνικό για όλα τα κόμματα, με τη ΝΔ να μην αποτελεί εξαίρεση. Υπό αυτό το πλαίσιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει αλλαγές.

Η απογοήτευση φαίνεται πως είναι διάχυτη σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας, όπως διαπιστώνεται από την τελευταία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στην έρευνα της Interview η ΝΔ έχει «βουλιάξει» στο 22,2% και παραμένει πρώτο κόμμα, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 11,7%, η Ελληνική Λύση με 8,8%, το ΚΚΕ με 8,7% και ο ΣΥΡΙΖΑ 8,3%.

Εντυπωσιακή άνοδο σημειώνει το κόμμα της Αφροδίτης Λατινόπουλου «Φωνή Λογικής» που φτάνει το 4%, ενώ πάνω από το όριο εισόδου στη Βουλή βρίσκονται Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας.

Οι πολίτες αξιολογούν την ακρίβεια ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της καθημερινότητας, ενώ ψηλά βρίσκονται η αύξηση των μισθών και το δημογραφικό.

Ποιον «τελειώνει» ο Κυριάκος

Ενώ η απογοήτευση είναι διάχυτη στην κοινωνία που βλέπει τα προβλήματα της καθημερινότητας να παραμένουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να μιλήσει στη ΔΕΘ.

Ταυτόχρονα, στη ΝΔ τρίβουν τα χέρια τους με την «σφαγή» στον ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν βλέπουν τα ποσοστά τους να ανεβαίνουν.

Σε αυτό το κλίμα ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να ανακοινώσει αλλαγές στην ομάδα του.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει την αντικατάσταση ενός στενού του συνεργάτη.

Πότε θα γίνει η αλλαγή; Οι επόμενες ημέρες είναι μέρες προετοιμασίας για τη ΔΕΘ, οπότε ό,τι γίνει το περιμένουμε μετά τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.