Κίνηση «εμφυλίου»: Ιστορικό «όχι» Κασσελάκη στον Τσίπρα

stefanos-kasselakis

Κασσελάκης - Τσίπρας είναι στα... μαχαίρια

Αλέξης Τσίπρας και Στέφανος Κασσελάκης είχαν εξαιρετικές σχέσεις… δημοσίως μετά την εκλογή του πρώτου στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά…

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε όλο νόημα πως δεν μετανιώνει που άφησε την προεδρία ενώ στο κόμμα έχουν υπάρξει ήδη αποχωρήσεις και σφοδρή κριτική στο πρόσωπο του νέου προέδρου.

Ο κ. Κασσελάκης επιτέθηκε για πρώτη φορά στον πρώην πρόεδρο δυναμιτίζοντας το κλίμα, αναφερόμενος στον «δικό μου ΣΥΡΙΖΑ». Ο κ. Κασσελάκης έβαλε στο στόχαστρο τον κ. Τσίπρα με τρόπο που κανείς δεν διανοήθηκε έως τώρα, προτάσσοντας το ηθικό θέμα!

«Κυκλοφορεί απίστευτο μαύρο χρήμα στα κόμματα στη χώρα μας. Μου λένε πολλοί: “πάρε κι εσύ, δεν βγαίνει αλλιώς. Έτσι είναι η Ελλάδα”. Λοιπόν – Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα. Δεν θα έχει άγνωστες πηγές χρηματοδότησης. Ο δικός μου ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ δάνειο από τράπεζα. Τα “δανεικά κι αγύριστα” ανήκουν σε άλλους χώρους», ανέφερε χαρακτηριστικά με σαφείς (αλλά κι αναπόδεικτες) αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα!

Και δεν σταμάτησε εκεί… Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα αν θέλει να αναλάβει και αν δεν το κάνει να μην τον διαβάλει αλλά να τον στηρίξει: «Έλα και ανάλαβε και θα είμαι συντεταγμένος στρατιώτης στην προσπάθειά σου, χωρίς να σε υπονομεύσω ούτε στιγμή. Αν όμως δεν το επιθυμείς, στήριξέ με να κάνω την προσπάθεια για το κόμμα μας, χωρίς παιχνίδια».

Στέφανος Κασσελάκης: Ιστορικό «όχι»

Οι σχέσεις του νυν και του πρώην προέδρου είναι ιδιαίτερα κακές τον τελευταίο καιρό και φαίνεται πως κανείς από τους δύο δεν τείνει χείρα φιλίας.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως δεν θέλει να… βλέπει τον Αλέξη Τσίπρα και έτσι αποφάσισε να μην τον καλέσει ούτε στον γάμο του στις Σκινές της Κρήτης.

Μάλιστα, όπως προαναγγέλλεται από πηγές του Στέφανου οι εκδηλώσεις για τον γάμο που θα γίνει στις 28 Αυγούστου, θα είναι… σεμνές, όχι χλιδάτες με εκατοντάδες celebrities και δημοσιογράφους, αλλά με μερικούς φίλους και καλούς, κυρίως από τις ΗΠΑ

. «Θα καλέσουμε όμως όλο το χωριό, αλλά όχι χλιδές γιατί τώρα έπαθα και έμαθα», φέρεται να είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.