«Πάει για νέο κόμμα»: Η αποκάλυψη Τσίπρα που φέρνει τα πάνω κάτω στο πολιτικό σκηνικό!

syriza

Αποκάλυψη για τις μελλοντικές σκέψεις του Στέφανου Κασσελάκη.

Στον ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν όλοι με όλους αποφάσισαν πως συμφωνούν σε ένα μόνο πράγμα: πως δεν θέλουν τον Στέφανο Κασσελάκη να διεκδικήσει ξανά την προεδρία του κόμματος!

Αυτό αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά και από την τηλεοπτική εμφάνιση του Γιώργου Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, στην οποία ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν υπολογίζει σε αλλαγή σκηνικού στο επερχόμενο συνέδριο, αλλά θα το χρησιμοποιήσει ως αφορμή για μία ηρωική έξοδο από το κόμμα.

«Δεν κάναμε μόνο μία μαλ@@@ία»!

Ο Γιώργος Τσίπρας ήταν πολύ διαχυτικός σε αυτή την τηλεοπτική του συνέντευξη και με μεγάλη δόση αυτοκριτικής έκανε μία τοποθέτηση που σχολιάστηκε: «Δεν κάναμε μόνο μία μαλ@@@ία στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά, συμφωνώντας στην ουσία με την τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη, αναφορικά με τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από την διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος.

«Τους υποψήφιους τους ορίζει το κόμμα και όχι γενικά ο κόσμος, η βάση του κόμματος το συνέδριο», σχολίασε ενδεικτικά ρίχνοντας και μία… βόμβα αναφορικά με τις σκέψεις του πρώην Προέδρου του κόμματος: «είναι πασιφανές ότι πάει προς ένα νέο κόμμα. Δεν νομίζω ότι υπολογίζει στο συνέδριο, αλλά το βλέπει σαν μία ευκαιρία για ηρωική έξοδο».

«Παλικάρι δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι»

Μάλιστα υποστήριξε, ότι οι αυτές διαδικασίες θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίτερα από την πρώτη εκλογή του, όχι με άμεση άρση εμπιστοσύνης, αλλά με προειδοποιήσεις του στιλ: «παλικάρι δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι, δεν είναι αυτή η διαδικασία. Λες τα δικά σου έξω, γράφεις τα πάντα στα παπούτσια σου και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ απομακρύνεται».

Ερωτηθείς για το μέλλον του κόμματος, που φυλλορροεί καθημερινά σε επίπεδο διαρροών, ο Γιώργος Τσίπρας παραδέχθηκε ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι  εξαιρετικά δύσκολη, αλλά όχι μη αναστρέψιμη: «η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ σώζεται, αλλά πολύ δύσκολα. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να υπηρετήσει μία άλλη προοπτική, το ερώτημα είναι αν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να το κάνει».

«Τον ενδιαφέρει μόνο η κρατική χρηματοδότηση»

Σχολιάζοντας τέλος τις δηλώσεις βουλευτών που στηρίζουν ανοιχτά τον Στέφανο Κασσελάκη και απειλούν με αποχώρηση αν εκείνος δεν είναι υποψήφιους, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη και με νόημα: «η στάση της πλευράς Κασσελάκη είναι: είτε είμαι εγώ ο ένας είτε… γεια σας και φεύγουμε! Πάει να πάρει ένα κέλυφος ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει κάτι άλλο, το brand name και την κρατική χρηματοδότηση. Δεν τον ενδιαφέρει το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ αλλά το δικό του μέλλον».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.