«Κάνει μπαμ ποιον φωτογραφίζει»: Αυτό είναι το αιχμηρό σκίτσο του Αρκά που έγινε viral (Pic)

arkas

Ε, δε θέλει και πολλή σκέψη για να το βρεις κάποιος.

Ο Αρκάς είναι εδώ και πολλά- πάνω από 40!- χρόνια ένας από τους διασημότερους σκιτσογράφους της χώρας μας. Το έργο του έχει κυκλοφορήσει αυτοτελώς, σε περιοδικά, εφημερίδες, στο ίντερνετ και πάντα και παντού γινόταν… ανάρπαστο.

Τα τελευταία χρόνια, παρά το γεγονός πως συνεχίζει να εργάζεται στα πιο «συμβατικά» μέσα, οι σελίδες του στα social media αριθμούν εκατομμύρια like και κάθε σκίτσο του αποτελεί θέμα συζήτησης.

Είτε για καλό είτε για κακό.

Παρά το γεγονός πως στο πρώτο, τεράστιο διάστημα της καριέρας του δεν ασχολείτο ευθέως με την πολιτική, τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ρότα. Ιδίως την περίοδο που ήταν στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε συχνές «επιθέσεις», όμως ενίοτε εμφανίζεται ακόμη με το δικό του, ξεχωριστό πολιτικό σχόλιο.

Ένα τέτοιο σκίτσο ανέβασε προσφάτως στα social media, με ξεκάθαρο αποδέκτη. Και δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρει κανείς σε ποιον απευθυνόταν. Αν αναλογιστεί κανείς τα όσα συμβαίνουν εσχάτως στο κυβερνών κόμμα και ποιος, εντός της Νέας Δημοκρατίας, πηγαίνει… κόντρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η σύνδεση είναι κάτι παραπάνω από εύκολη.

«Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων», είναι το λεκτικό του σκίτσου, κι από κάτω έχει έναν χαμαιλέοντα στα γαλανόλευκα.

Σε περίπτωση που δεν σας έχει έρθει το πρόσωπο, θα σας πούμε ότι πρόκειται για πρώην «γαλάζιο» πρωθυπουργό…

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική εικόνα:

«Κάνει μπαμ ποιον φωτογραφίζει»: Αυτό είναι το αιχμηρό σκίτσο του Αρκά που έγινε viral (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.