«Αισθάνομαι απροστάτευτος»: Η πρώτη φορά που ο καθηγητής Γουργουλιάνης ξεσπάει έτσι

konstantinos-gourgoulianis

Ο καθηγητής Γουργουλιάνης έκανε μήνυση

Ο Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης είναι διακεκριμένος Έλληνας πνευμονολόγος, καθηγητής Ιατρικής και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο οποίος έχει διακριθεί για το επιστημονικό και ακαδημαϊκό του έργο. Έγινε ευρέως γνωστός στην πανδημία του κορωνοϊού ενώ έχει εκλεγεί κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας τα έτη 2023-24.

Ο κ. Γουργουλιάνης γεννήθηκε στη Βυζίτσα Βόλου το 1958 και διαμένει στη Λάρισα, όπου υπηρετεί ως Καθηγητής Πνευμονολογίας και Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας».

Έχει αξιοσημείωτο επιστημονικό έργο και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικών Ελλήνων που κατέχουν διεθνή αναγνώριση και αποδοχή για το επιστημονικό τους έργο.

Έχει περισσότερες από 600 πειραματικές, κλινικοεργαστηριακές μελέτες και ανασκοπήσεις οι οποίες έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή περιοδικά και 300 σε ελληνικά περιοδικά.

Έχει επιβλέψει περισσότερες από 50 διδακτορικές διατριβές. Συνεργάτες του κατέχουν ακαδημαϊκές θέσεις σε Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι συγγραφέας βιβλίων και κεφαλαίων εκ των οποίων κάποια χρησιμοποιούνται ως διδακτικά βιβλία σε Ελληνικές Ιατρικές Σχολές στα μαθήματα Πνευμονολογίας και Φυσιολογίας.

Η συμμετοχή του στα συνέδρια ξεπερνά τις 500 ανακοινώσεις σε διεθνή επίπεδο και τουλάχιστον 600 ανακοινώσεις σε εθνικό επίπεδο.

Έχει ενεργή συμμετοχή με περισσότερες από 500 στρογγυλές τράπεζες Ιατρικών και άλλων Επιστημονικών συνεδρίων και έχει διατελέσει Πρόεδρος και Κριτής εργασιών διεθνών και Πανελλήνιων Ιατρικών συνεδρίων.

Έχει λάβει θέσεις συντάξεως σε ιατρικά περιοδικά και σε οργάνωση συνεδρίων και έχει συμμετοχή σε περισσότερα από 100 ερευνητικά προγράμματα. Για το επιστημονικό του έργο έχει λάβει βραβεία και τιμητικές διακρίσεις από διάφορους φορείς.

Τα έτη 2020-2021 , διακρίθηκε για την προσφορά του στον αγώνα κατά του COVID-19 μαζί με την πολυπληθέστατη ιατρική ομάδα του, και τους ειδικευόμενους ιατρούς της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης: «Αισθάνομαι απροστάτευτος»

Αδιαμφισβήτητα ο Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης είναι ένας διακεκριμένος και αναγνωρίσιμος επιστήμονας με αποτέλεσμα επιτήδειοι να χρησιμοποιούν το πρόσωπό του για φαρμακευτικά προϊόντα που είναι επικίνδυνα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γουργουλιάνης σε ανάρτησή του δημοσιεύει μία φωτογραφία του που δημιουργήθηκε με τεχνητή νοημοσύνη και σε αυτήν φέρεται να λέει «Τα παράσιτα προκαλούν το 79% των θανατηφόρων ασθενειών. Είναι εύκολο να καθαρίσετε το σώμα σας: πιείτε πριν πάτε για ύπνο…».

Ο καθηγητής Γουργουλιάνης αναφέρει πως αισθάνεται απροστάτευτος και υποστηρίζει πως έχει κάνει μήνυση κατά αγνώστων για να εξαφανιστεί η παραπλανητική διαφήμιση.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Γουργουλιάνη: 

ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟ!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!

Είναι η πολλαπλή φορά που κάποιοι χρησιμοποιούν την  τεχνητή νοημοσύνη για τη διάδοση ψεύτικων και παραπλανητικών μηνυμάτων! Έχω κάνει μήνυση κατά αγνώστων, προσέφυγα στις αρμόδιες  κρατικές υπηρεσίες και στο Facebook!! Δυστυχώς αισθάνομαι απροστάτευτος όπως και όσοι καλοπροαίρετοι τους εμπιστεύθηκαν. Βοηθήστε, οι εμπειρότεροι  στην πληροφορική να τελειώνουμε με αυτούς τους απατεώνες!!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.