Τι ψηφίζει ο Μπογδάνος στις Ευρωεκλογές

Τι ψηφίζει ο Μπογδάνος στις Ευρωεκλογές

Τι αποκάλυψε

Μέσα σε πέντε χρόνια ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει διανύσει μια… χαοτική διαδρομή στην πολιτική και εν τέλει ανακοίνωσε πως αποχωρεί και επέστρεψε στη δημοσιογραφία.

Πλέον δημιουργεί βίντεο στο YouTube στα οποία σχολιάζει την επικαιρότητα αλλά και τα πολιτικά δρώμενα. Στο τελευταίο του βίντεο, έκανε το τεστ του ευρωπαϊκού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας το οποίο είναι εξειδικευμένο για κάθε μία ευρωπαϊκή χώρα.

Σε αυτό το τεστ, δίνονται 30 δηλώσεις και οι συμμετέχοντες δηλώνουν αν συμφωνούν, αν διαφωνούν και αν δεν έχουν άποψη.

Μετά το τέλος του τεστ δίνεται απάντηση με το ποιο κόμμα από τη χώρα κατοικίας είναι πιο κοντά στα πιστεύω του συμμετέχοντα.

Τι ψηφίζει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, έκανε το τεστ, αναλύοντας τις ερωτήσεις και το αποτέλεσμα ήταν να ψηφίσει Ελληνική Λύση με ποσοστό 83%.

«Συνεπώς, σύμφωνα με το τεστ ψηφίζω Ελληνική Λύση. Σύμφωνα δηλαδή με το πρόγραμμα του κόμματος και τις θέσεις», ανέφερε.

Ως δεύτερη επιλογή του εμφανίστηκε η Νίκη, ως τρίτη η ΝΔ και ως τέταρτη το ΚΚΕ! «Εδώ θα τρελαθούμε, έχω σοκαριστεί», σχολίασε.

Επίσης, στην πέμπτη θέση είναι το ΠΑΣΟΚ, στην έκτη η Νέα Αριστερά, στην έβδομη η Πλεύση Ελευθερίας και τελευταία ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Προσοχή αυτό δεν είναι βίντεο στο οποίο εγώ σας λέω τι θα ψήφιζα. Αυτό είναι βίντεο στο οποίο με καθοδηγεί το τεστ ως προς τι θα ψηφίσω. Στο συγκεκριμένο τεστ δεν υπάρχουν κάποια μικρότερα κόμματα, τα οποία δεν θα ψήφιζα, κόμματα πατερίτσες που κόβουν από τα άλλα κόμματα και το εθνικιστικό κίνημα», ανέφερε.

«Η γενική μου αρχή είναι πράγματι ψήφος σε κοινοβουλευτικό κόμμα για να μην πάει χαμένη με κριτήριο ποιο είναι αυτό που ταιριάζει στα πιστεύω σας. Και αν δεν έχετε ιδιαίτερα πιστεύω ψηφίστε το κόμμα που σας ταιριάζει και ποιο κάνει την καλύτερη αντιπολίτευση στα ζητήματα που σε νοιάζουν», τόνισε.

Από την τοποθέτησή του, είναι προφανές πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα ψηφίσει κόμμα το οποίο βρίσκεται ήδη στη Βουλή, αφού θεωρεί πως οι ψήφοι στα μικρά πάνε χαμένες στις ευρωεκλογές.

Για την ιστορία, στη Βουλή είναι τα εξής κόμματα:

  1. ΝΔ
  2. ΣΥΡΙΖΑ
  3. ΠΑΣΟΚ
  4. ΚΚΕ
  5. Ελληνική Λύση
  6. Πλεύση Ελευθερίας
  7. Νίκη
  8. Νέα Αριστερά

Άρα, ως πιο πιθανό σενάριο κρίνεται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να ψηφίσει το κόμμα που του έβγαλε το τεστ, την Ελληνική Λύση.

Για να κάνετε το τεστ πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.