Κόντρα στις δημοσκοπήσεις: Κάτω από αυτό το ποσοστό «απέτυχε» η Νέα Δημοκρατία…

Μετά τον Βαρβιτσιώτη: Αυτή είναι η νέα παραίτηση-βόμβα…

Τα σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σε τροχιά ευρωεκλογών επανέρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την επιστροφή του από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, καθώς η 9η Ιουνίου πλησιάζει και ο ίδιος επιθυμεί να εκπέμψει όσο το δυνατόν πιο έντονα και σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές είναι εφικτό δια ζώσης τα μηνύματα της ΝΔ για την κρισιμότητα της κάλπης την οποία έχει αναγάγει σε εθνική κάλπη θέτοντας ξεκάθαρα ως διακύβευμα τη σταθερότητα της χώρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά περιοδείες με στόχο τη συσπείρωση του εκλογικού κοινού με κεντρικό στόχο το ποσοστό της ΝΔ να έχει το 3 μπροστά.

Από το Μαξίμου διαμηνύουν, σύμφωνα με το newsbeast.gr, πως ο πήχης δεν είναι μακριά από το 33% του 2019 των ευρωεκλογών, με μια απόκλιση προς τα κάτω.

Ένα ποσοστό κάτω από 30% θα θεωρηθεί αποτυχία από τη ΝΔ, τη στιγμή που οι δημοσκοπήσεις τη δίνουν… οριακά σε αυτό το ποσοστό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει επάνω του την υπόθεση ευρωεκλογές με στόχο να μην εμφανίσει μεγάλες απώλειες η ΝΔ, στη «σκιά» της ακρίβειας, της εγκληματικότητας και τις υπόνοιες για συγκάλυψη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.