Πέρασε στα ψιλά: Ο Τσίπρας επιστρέφει…

Πέρασε στα ψιλά: Ο Τσίπρας επιστρέφει…

Τα σχέδιά του

Την ανάγκη να υπάρξει μια νέα ισορροπία στο πολιτικό σύστημα, ώστε, η αξιωματική αντιπολίτευση να είναι σε θέση να διεκδικήσει με αξιώσεις τη διακυβέρνηση της χώρας, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να αξιοποιήσει την ετεροχρονισμένη φθορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τις δικές της επιλογές. «Η εικόνα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης τρέχει σε έναν αγώνα στίβου μόνος του, χωρίς αντίπαλο, και κινδυνεύει να έρθει δεύτερος», ανέφερε «καρφώνοντας» τις επιλογές της ηγεσίας Κασσελάκη.


Αναφερόμενος στο διακύβευμα των ευρωεκλογών, ο πρώην πρωθυπουργός υποστήριξε ότι «κινδυνεύουμε να έχουμε μία εικόνα φοιτητικών εκλογών που όλοι θα έχουν χάσει και όλοι θα λένε ότι έχουν κερδίσει. Πολλές φορές όταν έχεις αίσθηση ότι δεν έχεις κίνδυνο, έχεις το χρονόμετρο ως δρομέας. Θα καταγράψεις ένα ποσοστό. Αν το ποσοστό που θα καταγράψει ο κύριος Μητσοτάκης είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με τις εθνικές εκλογές, ανεξαρτήτως του ποσοστού των άλλων κομμάτων, θα έχει πρόβλημα. Το να θεωρείς ότι είσαι μόνος σου σου δίνει μεγαλύτερη αλαζονεία από όση εκ φύσεως διαθέτει ο κύριος Μητσοτάκης».

Ο Τσίπρας επιστρέφει…

Μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στους Δελφούς και όπως σχολίασαν παρευρισκόμενοι, ίσως μεγαλύτερο συγκρινόμενο με το ενδιαφέρον που προκαλούσε η παρουσία του την εποχή που ήταν πρωθυπουργός ή πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως ετοιμάζεται για τη… μεγάλη επιστροφή! Και αυτό διότι από τα λεγόμενά του είναι πασιφανές πως έχει ξεκινήσει την διαδικασία του rebranding, αφού επανοριοθέτησε τη σχέση της Αριστεράς με την ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα ακούστηκε και πολύ κεντρώος στα οικονομικά.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.