Χοντρό πέσιμο Κασσελάκη στον Αυτιά

Στέφανος Κασσελάκης: Τόσες μέρες θα υπηρετήσει στον στρατό για να είναι νόμιμος

Τον... δίκασε 

Δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Αυτιά εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια παρουσίασης υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Αυτιάς στην πρώτη του συνέντευξη για την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία, ανέφερε πως πάει στο ευρωκοινοβούλιο με το σύνθημα “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια”». «Για αυτό το πράγμα με αγαπάνε, για αυτό το πράγμα με θέλουνε», είπε.

«Η οικογένεια είναι η βάση της ζωής, η θρησκεία μας είναι “Παναγιά βοήθα” κάθε στιγμή και η πατρίδα είναι η καθημερινότητα. Ο ευρωβουλευτής είναι για την πατρίδα, η οικογένεια για τα 25 μέτρα που έχει πάρει η ΝΔ και η θρησκεία γιατί πάντα λέμε βοήθα Παναγιά», πρόσθεσε.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις… άστραψε και βρόντηξε υποστηρίζοντας πως τη χρήση χουντικών συνθημάτων «έκαναν πάντα οι λαδέμποροι» και χαρακτήρισε τον Γιώργο Αυτιά «επίσημο προπαγανδιστή της ΝΔ» και «fake news του Σαββατοκύριακου».

«Ποια είναι η χώρα που ονειρεύεστε για τα παιδιά σας; Είναι τα νέα μυαλά στην πολιτική ή ο επίσημος προπαγανδιστής του Κυριάκου Μητσοτάκη που τώρα ανταμείβεται;», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θέλω να δείτε τις υποψηφιότητές μας για το Ευρωκοινοβούλιο. Δείτε τα πρόσωπα, τις σπουδές, τις ιδέες των νέων ανθρώπων που ήρθαν κοντά μας και ύστερα δείτε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Και εκεί το νέο έχει πρόσωπο: Γιώργος Αυτιάς» ανέφερε.

Αναφερόμενος στο κεντρικό σύνθημα του Γιώργου Αυτιά, υπογράμμισε: «Ο Γιώργος Αυτιάς των fake news του Σαββατοκύριακου, που δήλωσε σήμερα ότι κεντρικό σύνθημά του, είναι το “πατρίς, θρησκεία οικογένεια” της Χούντας».

«Γιατί αυτό πάντα έκαναν οι Ελλαδέμποροι της δεξιάς. Προσπαθούσαν να παρουσιαστούν πιο πατριώτες από τη δημοκρατική παράταξη που πολέμησε. Πιο οικογενειάρχες από τις δεκάδες, χιλιάδες δημοκρατικές οικογένειες που έδωσαν το αίμα τους για μια ελεύθερη πατρίδα. Η ιστορία δεν πρόκειται να ξεχαστεί και εμείς δεν πρόκειται να την παραδώσουμε σε συνθήματα που ανήκουν σε άλλες εποχές», τόνισε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.