Άρχισαν τα όργανα για τον Ζαγοράκη… 

Γκάφα στην Ευρωβουλή: Ο Ζαγοράκης δεν καταψήφισε τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ

«Καρφιά» και ειρωνείες

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε τους υποψήφιους που κατέρχονται με το κόμμα στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Μεταξύ των ονομάτων είναι και αυτό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο κ. Ζαγοράκης ήταν παρών στην παρουσίαση και φωτογραφήθηκε μαζί με τους συνυποψηφίους του.

Αρχισαν τα όργανα

Καυστικό σχόλιο πραγματοποίησε ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη μετακίνηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από την ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ.  Μιλώντας στην εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα» του Action 24, ο κ. Κακλαμάνης, σχολιάζοντας τη στάση του κ. Ζαγοράκη, είπε με περιπαικτική διάθεση: «Αφήστε να πάρει και έναν δεξιό το ΠΑΣΟΚ, έχουμε μαζέψει το μισό ΠΑΣΟΚ. Αφήστε να φύγει ένας από μας να πάει στο ΠΑΣΟΚ».

Ακόμα συνέχισε: «Δηλαδή για τ’ όνομα του θεού, σιγά πια, γίνεται ολόκληρος ντόρος. Ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε»!


«Ο κ. Κακλαμάνης καλό θα ήταν να ενημερωθεί πρώτα για το τι έχει συμβεί, τι έχει γίνει, ειδικά από τη στιγμή που βγαίνει δημόσια και τοποθετείται δημόσια για εμένα» είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης για την τοποθέτηση του Νικήτα Κακλαμάνη.

«Θα έπρεπε να ξέρει τι έχει συμβεί τους τελευταίους τρεις ή τέσσερις μήνες, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να εκθέσω κάποιον είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε συνολικό. Και δεν νομίζω να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης με οποιονδήποτε βγαίνει και μιλάει και λέει κάτι που δεν ισχύει. Έχω ενημερώσει σχετικά το Ευρωκοινοβούλιο» συνέχισε.


Ακολούθησε το… καρφί το κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη: «δεν θυμάμαι ποτέ ξανά στο παρελθόν εν ενεργεία ευρωβουλευτής να ανακοινώνεται από άλλο κόμμα».

Οι γκρίνιες για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη συνεχίζονται αλλά όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα, με το ΠΑΣΟΚ να θεωρεί πως ο κάπτεν του Euro 2004 θα φέρει ψήφους από τη Βόρεια Ελλάδα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.