Πριν 1 μήνα φάνταζε απίθανο: Το πλάνο Κασσελάκη για να «γκρεμίσει» την ΝΔ 

Σήκωσε το γάντι ο Κασσελάκης...

Τα σχέδιά του 

Κέρδη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο χρονικό διάστημα στις δημοσκοπήσεις, αφού εδραιώνεται στη δεύτερη θέση και το ΠΑΣΟΚ στην τρίτη.

Παρά τον «εμφύλιο», τις αποχωρήσεις και το θυελλώδες συνέδριο, το κόμμα αυξάνει τα ποσοστά του και επανέρχεται στη δεύτερη θέση, μετά από μία περίοδο ανόδου του ΠΑΣΟΚ.

Στην τελευταία δημοσκόπηση, η ΝΔ παρέμεινε πρώτο κόμμα και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ΣΥΡΙΖΑ 12,3%, το ΠΑΣΟΚ με 11,4%, η Ελληνική Λύση με 8,2%, το ΚΚΕ με 8%, η Νίκη με 3,6%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,5% και η Νέα Αριστερά με 2,5%.

Το πλάνο Κασσελάκη

Παρά τον «αέρα» και την αυτοπεποίθηση του δεύτερου κόμματος, με βάση τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πρόκειται να εφησυχάσει.

Με προσωπικό στοίχημα την κατάκτηση του 17% στην κάλπη και την εξασφάλιση τεσσάρων εδρών στη νέα σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα πάψει να «πυροβολεί» ακατάπαυστα την κυβέρνηση με στόχο να την εκθέσει, όπως αναφέρει το newsbeast.gr.

Παράδειγμα της στρατηγικής αυτής επιλογής του ήταν και η επίσκεψη στη Γαύδο, όπου γνώριζε εκ των προτέρων την κατάσταση που θα συναντούσε. Άρα θα ήταν σε θέση ν’ αρπάξει την ευκαιρία και να επιτεθεί προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για προσωπική έλλειψη ενσυναίσθησης.


Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος το ΣΥΡΙΖΑ… τρέχει σε μέρη της Ελλάδας, βλέποντας ότι έχει ρεύμα. Ο ίδιος επιχειρεί να αδράξει την ευκαιρία με σκοπό να «λαβώσει» τη ΝΔ που ήδη εμφανίζει απώλειες στις δημοσκοπήσεις.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.