Στο νοσοκομείο επειδή δέχθηκε επίθεση από… γάτες

Κίνηση μεγαλείου: Δωρίζουν τα όργανα του νεκρού γιου τους

Συνέβη στην Κρήτη

Μία πολύ δυσάρεστη περιπέτεια το απόγευμα της Κυριακής βίωσε ένας Ηρακλειώτης ο οποίος δέχτηκε επίθεση από αγέλη γατών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και να πάει στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη στο παρκάκι που βρίσκεται στη Θερίσσου. Όπως ο ίδιος περιέγραψε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti που τηλεφώνησε για να καταγγείλει την επίθεση από τα τετράποδα, περπατούσε αμέριμνος με το μικρό σκυλάκι του, όταν μέσα από τα χόρτα ξεπήδησαν τρεις γάτες και του όρμησαν χωρίς εκείνος να προλάβει να αντιδράσει αλλά και στο ζώο που συνόδευε.

Τον δάγκωσαν στο πόδι

Στο νοσοκομείο επειδή δέχθηκε επίθεση από... γάτες
QUIZY 4 δώρα, 4 νικητές: Σε αυτό το κουίζ των 10 απλών ερωτήσεων όσοι έχουν γνώσεις κερδίζουν! Εσύ;

Ο Ηρακλειώτης προσπάθησε να απωθήσει τις μαινόμενες γάτες ωστόσο πρόλαβαν και του κατάφεραν πολλαπλά δαγκώματα στο πόδι.

Αιμόφυρτος μετέβη στο εφημερεύων νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο ΠΑΓΝΗ για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες και να εξετάσουν οι γιατροί τα τραύματα αφού υπήρχε ο φόβος της μόλυνσης.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε, επικοινώνησε με την αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός αλλά οι αστυνομικοί δήλωσαν αδυναμία να επέμβουν και τον παρέπεμψαν στο Δήμο.

Όπως του είπαν άλλοι περίοικοι κι άλλες φορές έχει ειδοποιηθεί η Δημοτική Αστυνομία αλλά και ο Δήμος αλλά έχουν αδιαφορήσει, την ώρα που οι γάτες είναι ο φόβος και ο τρόμος των παιδιών που παίζουν στο πάρκο αλλά και των περαστικών, ενώ έχουν προκαλέσει και ζημιές σε περίπτερο της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις γάτες φροντίζει μια γυναίκα στην οποία είχαν γίνει συστάσεις.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.