«Ξεκάθαρη μπηχτή για τον Κασσελάκη»: Το σκίτσο του Αρκά για τον ΣΥΡΙΖΑ που κατέκλυσε το ελληνικό ίντερνετ (Pic)

Τον «δίκασε»: Το σκίτσο- μαχαιριά του Αρκά για τον Πετράκο κόβει σαν λεπίδα (Pics)

Έγινε απλά... χαμός.

Είναι το πολιτικό θέμα των ημερών, της εβδομάδας, του μήνα. Άπαντες συζητούν γι’ αυτό κι έχουν γνώμη, την οποία δε διστάζουν να εκφράσουν ακόμα κι αν δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα. Τα ΜΜΕ καλύπτουν νυχθημερόν το ζήτημα, μέχρι… την κόρνα της λήξης.

Αναφερόμαστε φυσικά στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, με τον δεύτερο γύρο να λαμβάνει χώρα την Κυριακή και την κατάσταση ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη ενίοτε να… ξεφεύγει. 

Οι τόνοι ανεβαίνουν συνεχώς και αυτό δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον Αρκά.

Γιατί το λέμε αυτό;

Πολύ απλά γιατί κυκλοφόρησε ευρέως ένα σκίτσο του πασίγνωστου σκιτσογράφου και το οποίο θεωρήθηκε πως αποτελεί καρφί για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος- ας το θέσουμε κομψοεπώς- από πολλούς θεωρείται πως ήρθε από το πουθενά και θα «αρπάξει» τον ΣΥΡΙΖΑ από τους άλλους συνυποψηφίους του, που ήταν χρόνια πριν στο κόμμα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που στάθηκαν στο νόημα της φωτογραφίας, ενώ αρκετοί θυμήθηκαν την επιλεκτική, όπως την χαρακτήρισαν, μνήμη του Αρκά, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει «επιτεθεί» συστηματικά τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στον Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό σκίτσο και τα (προφανή) συμπεράσματα δικά σας:

«Ξεκάθαρη μπηχτή για τον Κασσελάκη»: Το σκίτσο του Αρκά για τον ΣΥΡΙΖΑ που κατέκλυσε το ελληνικό ίντερνετ (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.