«Δεν τον πιάνουν οι λάσπες»: Ιστορικό «καρφί» Πολάκη σε Αχτσιόγλου, που… τόλμησε να τα βάλει με τον Κασσελάκη (Pic)

«Δεν τον πιάνουν οι λάσπες»: Ιστορικό «καρφί» Πολάκη σε Αχτσιόγλου, που... τόλμησε να τα βάλει με τον Κασσελάκη (Pic)

Ένα πιάτο που τρώγεται κρύο...

Τα… συντροφικά μαχαίρια έχουν βγει στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες λόγω των εσωκομματικών εκλογών- κλίμα το οποία αναμένεται να φουντώσει ακόμα περισσότερο όσο πλησιάζουμε προς την Κυριακή, όταν και θ’ αναδειχθεί το ποιος ή ποια θα είναι ο διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα στον προεδρικό θώκο.

Ως γνωστόν, η Έφη Αχτσιόγλου και ο Στέφανος Κασσελάκης είναι οι δύο υποψήφιοι που… τσέκαραν το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο, με τη μεν πρώτη να έχει την ανοιχτή στήριξη του (συνυποψήφιου την πρώτη Κυριακή) Ευκλείδη Τσακαλώτου και την «αθόρυβη» του Στέφανου Τζουμάκα (που επετέθη ανοιχτά στον Κασσελάκη), τον δε δεύτερο αυτήν του Νίκου Παππά.

Ωστόσο, ο 35χρονος πολιτικός έχει στο πλευρό του και τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος εξ αρχής τάχθηκε αναφανδόν στο πλευρό του, τονίζοντας πως αυτός είναι που θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη μέρα.

Μάλιστα, ο αψύς Σφακιανός δεν άφησε να πέσει κάτω- το αντίθετο θα προκαλούσε εντύπωση, άλλωστε…- ούτε το πρόσφατο «καρφί» της Αχτσιόγλου στον συνυποψήφιό της (μα και, εμμέσως, στον ίδιο τον Πολάκη): «Είναι γεγονός καθώς οδεύουμε στην κάλπη ότι δεν έχει γίνει ξεκάθαρη η πολιτική πρόταση του συνυποψηφίου γι’ αυτό και ζήτησα debate με συντροφικούς όρους για να αναδειχθούν οι πολιτικές θέσεις. Κοινός στόχος είναι η νίκη επί του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δυστυχώς, η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από τον συνυποψήφιό μου, αν και υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό ως προς το πολιτικό του σχέδιο, γιατί δεν το έχει παρουσιάσει», ανέφερε σχετικά η πρώην υπουργός Εργασίας.

Ποια ήταν η απάντηση του Πολάκη; 

«Δεν τσιμπαω!!! ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΣ!

Όλοι την Κυριακη στις κάλπες για μια μεγάλη και καθαρή ΝΙΚΗ του Στεφανου Κασσελακη!
Για τη νέα σύγχρονη Αριστερά
-για την Πατριωτική Προοδευτικη δημοκρατική παράταξη
-για εμάς ,για τα παιδιά μας για την Ελλάδα

Υγ Οι φωτο από Σικινο που αναβλυζει Αιγαίο,αμπέλι και Ελλάδα…..Γιατί όποιος βουταει εκει ,με τέτοια παρέα ,δεν τον πιάνουν οι λάσπες…», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, απαντώντας με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο.

Κανονικός «χαμός» στην αξιωματική αντιπολίτευση, δε νομίζετε;

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.