Χαλκίδα: Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του ξυλουργού

Χαλκίδα: Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του ξυλουργού

Γιατί τον σκότωσε; 

Την Τετάρτη (24/1) απολογείται η 39χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα. Εισαγγελέας και ανακριτής θα επιχειρήσουν να αποσπάσουν το κίνητρο της 39χρονης.

Η γυναίκα άφησε στο σπίτι δύο παιδιά και διένυσε απόσταση χιλιομέτρων για να στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του 39χρονου και να τον δολοφονήσει με δύο μαχαίρια. Από βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στον ALPHA, προκύπτει πως η 39χρονη είχε στήσει καρτέρι στον 43χρονο για τουλάχιστον 4 ώρες.

Κάμερα ασφαλείας μαγαζιού κατέγραψε το αυτοκίνητο της 39χρονης στις 03:50 π.μ. σε απόσταση πέντε λεπτών από το σπίτι του θύματος στη Χαλκίδα.


Χαλκίδα: Η μεγάλη ανατροπή

Μέχρι στιγμής η πλευρά της οικογένειας του θύματος υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου τους πως η 39χρονη είχε εμμονική συμπεριφορά από τα τέλη του 2021. Τότε ο 43χρονος μαζί με την σύζυγό του είχαν επισκεφτεί τον δικηγόρο για να ζητήσουν ασφαλιστικά μέτρα. Η πλευρά της 39χρονης κάνει λόγο για ένα σοβαρό περιστατικό, το οποίο συνέβη πριν 15 χρόνια και είναι άγνωστο.

Η 39χρονη είπε στη μητέρα της πως «λυτρώθηκε» μετά τη δολοφονία. Ωστόσο η μητέρα υποστηρίζει πως δεν ξέρει σε τι ακριβώς αναφέρεται η κόρη της. Επί της ουσίας, από την πλευρά της 39χρονης διαμηνύεται πως το κίνητρο είχε να κάνει με τη σχέση που είχε η 39χρονη με το θύμα.

Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έκανε λόγο για SMS της 39χρονης από το οποίο προκύπτουν πιέσεις στο θύμα.

«Τέλος 2021, αρχές 2022 έρχονται στο γραφείο μου το θύμα μαζί με την σύζυγό του. Το θύμα μου λέει ότι δέχεται τρομερή πίεση από μία γυναίκα και σύζυγο του καλύτερου φίλου του. Πίεση με μηνύματα ενώ εκείνος της έλεγε “άσε με ήσυχο”. Ήταν εμμονική», είπε.  Στη συνέχεια ο δικηγόρος αναφέρει ότι ουδέποτε υπήρξε ερωτική σχέση ή συνεύρεση μεταξύ τους.

«Τότε λοιπόν, ο 43χρονος, μετά από συμβουλή δική μου, κάλεσε τον φίλο του και σύζυγό της και του είπε “κάνε κάτι”», σύμφωνα με τον δικηγόρο.

Ο 43χρονος ήταν φίλος με τον σύζυγο της 39χρονης και του είπε όσα συνέβησαν και «τότε άρχισε το μαρτύριο της κατηγορούμενης από τον σύζυγό της. Αρχίζει η κακοποίησή της».

«Εκτίμησή μου ότι αυτή είναι η γενεσιουργός αιτία του εγκλήματος. Ή ήθελε να εκδικηθεί το θύμα, που αποκάλυψε στον άντρα της αυτό που η ίδια έκανε. Βρέθηκε μήνυμα στο κινητό του θύματος, “αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία”. Αν υπήρξαν νεότερες απειλές ή επιθέσεις, θα το δείξουν το άνοιγμα των κινητών», σύμφωνα με τον δικηγόρο. Ουσιαστικά ο ίδιος ισχυρίζεται πως η 39χρονη οδηγήθηκε στη δολοφονία για να εκδικηθεί τον 39χρονο που μίλησε στον σύζυγό της και είχε σαν αποτέλεσμα αυτή η πράξη του να βιώσει την κακοποίηση.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.