Ενώ αυξάνεται ο βασικός: Οι μισθοί στα Jumbo σήμερα…

Η εντυπωσιακή κόρη του Mr Jumbo (Pic)

Η θέση του Απόστολου Βακάκη για το μείζον θέμα που απασχολεί κάθε εργαζόμενο...

Για όλους και για όλα μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης σε αναλυτές ο επικεφαλής της Jumbo, Απόστολος Βακάκης, με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας μίλησε για την αύξηση του ανταγωνισμού από νέες εταιρίες που έχουν μεγάλο βαθμό διείσδυσης στην ελληνική αγορά, όπως η Temu, τονίζοντας ότι ο αυτός είναι μονίμως καλοδεχούμενος και φέρνει πάντα βελτίωση.

Ωστόσο, κατέληξε με νόημα πως: «αν ακολουθεί στρατηγικές με αστερίσκους, τότε του ευχόμαστε καλή τύχη γιατί θα την χρειαστεί», φωτογραφίζοντας ανάλογους ανταγωνιστές στο παρελθόν που εξαφανίστηκαν σταδιακά από την αγορά.

Τι δεν θα δούμε ποτέ στα Jumbo

Ο κύριος Βακάκης επανέλαβε ότι όσο ηγείται της εταιρίας, δεν πρόκειται να δούμε στα ράφια των Jumbo προϊόντα, όπως ηλεκτρονικά είδη, τρόφιμα, είδη μόδας και χόμπι, αφού όπως εξήγησε, αποτελούν κοστοβόρες κατηγορίες που δεν αφήνουν περιθώριο για μεγάλη κερδοφορία.

Ο γνωστός επιχειρηματίας ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει -τουλάχιστον προς το παρόν- επέκταση σε νέες χώρες και σε αγορές που δυσκολεύεται να κατανοήσει, ενώ στο τέλος ρωτήθηκε για τους μισθούς στην Ελλάδα και ειδικότερα στην εταιρία του.

Εκεί, επέλεξε να κάνει μία περίτεχνη ντρίμπλα και να μιλήσει λίγο πιο γενικά.

Μειώνονται οι αποχωρήσεις

Τόνισε πως το σημαντικό θέμα είναι η συμπεριφορά κάθε εταιρίας προς τους υπαλλήλους της και αν κινείται καλύτερα με τον μέσο όρο της αγοράς.

Σε ότι αφορά τα Jumbo είπε πως με την πάροδο του χρόνου η συνθήκη αυτή έχει βελτιωθεί, αφού όπως τόνισε με νόημα ο ρυθμός αποχωρήσεων είναι μειωμένος.

Αυτό δηλώνει -σύμφωνα με τον κύριο Βακάκη- μία αύξηση στον βαθμό αφοσίωσης των υπαλλήλων προς την εταιρία του, που δείχνει ότι είναι ικανοποιημένοι τόσο από τις εργασιακές, όσο και από τις μισθολογικές συνθήκες στην αλυσίδα των Jumbo.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.