Ολοένα και πιο κοντά: Σφίγγει ο κλοιός για τον δολοφόνο του άτυχου Μπάμπη

Επίθεση με βαριοπούλες και μολότοφ σε τράπεζα στο Χαϊδάρι

Ραγδαίες εξελίξεις 

Από το όπλο του Μπάμπη Κούτσικου προέρχονται τα φυσίγγια με τα οποία πυροβολήθηκε στο Μεσολόγγι. Η ταυτοποίηση έγινε μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του θύματος.

Έως τώρα παραμένει άγνωστο το πώς ο δράστης απέσπασε το όπλο από τον 31χρονο και τον πυροβόλησε. Υπενθυμίζεται ότι η καραμπίνα του θύματος δεν έχει εντοπιστεί μέχρι τώρα, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Επιπλέον, οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τυχόν δείγματα DNA στο θύμα που ενδεχομένως ανήκουν στον κρεοπώλη.

Μεσολόγγι: Μία φορά και από κοντά πυροβολήθηκε ο Μπάμπης

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ και σύμφωνα με την αυτοψία που είχε γίνει στο τόπο της δολοφονίας, χρησιμοποιήθηκε δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν το κυνηγετικό όπλο και το κινητό του θύματος, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε.

Κοντά στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκε ένα κομμάτι από φυσίγγιο που έχει σταλεί για έλεγχο στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται η πιθανότητα και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση ενώ έμφαση δίνεται στο να βρεθεί το κίνητρο και για αυτό -εκτός των άλλων- αναζητούνται και μαρτυρίες.

Σύμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, ο εντοπισμός της σορού σίγουρα θα δώσει στοιχεία στις αρχές για την έρευνα της υπόθεσης. Στοιχεία τα οποία θα αποκλείσουν ή θα αποδείξουν και τη συμμετοχή ίσως και κάποιου συνεργού.

Σφίγγει ο κλοιός για τον δολοφόνο

Στο μεταξύ στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος και εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει, σύμφωνα με το Live News, και ένα τετράδιο του Μπάμπη, γεμάτο ονόματα ανθρώπων που φέρεται να τους είχε δανείσει υπέρογκα ποσά.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» είπε στο Mega ότι ενδέχεται τα χρήματα που δάνειζε ο 31χρονος να μην ήταν όλα του ίδιου, αλλά αυτό βρίσκεται προς εξέταση.

Στο τετράδιο αυτό υπάρχουν πάρα πολλά ονόματα με ποσά δίπλα τους ενώ κάποια είναι διαγραμμένα γιατί τα χρήματα είχαν επιστραφεί. Μέσα στα ονόματα υπάρχουν φίλοι ή γνωστοί του Μπάμπη που κατά το παρελθόν έχει προκύψει πως είχαν εμπλοκή σε ιστορίες χρυσοθηρίας.

Ο Μπάμπης είχε βάλει προθεσμία για την επιστροφή των χρημάτων και ο κρεοπώλης επειδή δεν τα είχε, του έκανε κάποια δελεαστική προσφορά άλλου τύπου, ωστόσο ο Μπάμπης ήταν δύσπιστος και γι’ αυτό έκανε την αναζήτηση στο ίντερνετ για τις λίρες. Και γι’ αυτό πήρε και την καραμπίνα μαζί του.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος δύο από τα τέσσερα ονόματα που περιλαμβάνονται στο τετράδιο εξετάζονται εξονυχιστικά. Μάλιστα, κάποια από αυτά τα άτομα έχουν κληθεί για κατάθεση, αφού οι Αρχές δεν αποκλείουν τη συμμετοχή τους στη δολοφονία.


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.