«Φοβάται, αλλά…»: Η φήμη που αν επαληθευτεί θα «κάψει» τον Αλέξη Γεωργούλη

Ανατροπή μεγατόνων στην υπόθεση Γεωργούλη

Δύσκολα τα πράγματα για τον ευρωβουλευτή

Την πρώτη του εμφάνιση μετά την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό εις βάρος του, έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο όπου επισκέφτηκε το γραφείο του και στη συνέχεια αποχώρησε.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής, δεν έχει αρθεί η ασυλία του Αλέξη Γεωργούλη, δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και παραμένει ευρωβουλευτής. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μετέχει σε όλες τις διαδικασίες της Ευρωβουλής, να ψηφίζει και να αμείβεται. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Αλέξης Γεωργούλης ενδεχομένως να βρέθηκε στις Βρυξέλλες προκειμένου να συναντήσει και τους Βέλγους δικηγόρους του.


Και άλλη γυναίκα τον καταγγέλλει;

Εκτός από την δικηγόρο που τον κατήγγειλε, υπάρχει ακόμα μία γυναίκα που εργαζόταν στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη και φέρεται να ετοιμάζεται να τον καταγγείλει για απόπειρα βιασμού και λεκτική βία. Ωστόσο, φοβάται πολύ το ενδεχόμενο να διαρρεύσουν τα στοιχεία τους, όπως στην περίπτωση της Ελένης Χρονοπούλου και αυτός είναι ο λόγος που σκέφτεται να κινηθεί νομικά εκτός Ελλάδας, απευθυνόμενη στις βελγικές αρχές.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.