Οριστικό: Ηχηρή απάντηση Τσίπρα στις 22/10 με κίνηση – ματ, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βουλιάζει

tsipras
Τι θα κάνει;

Με ψήφους 8 έναντι 6 η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, απέρριψε το αίτημα για διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη. Συγκεκριμένα η πλειοψηφία του οργάνου αποφάσισε να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση χωρίς να την εξετάσει επί της ουσίας.

Οπότε ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραμείνει στο κόμμα για να διεκδικήσει την προεδρία στις εκλογές, τη στιγμή που το νέο… επεισόδιο στο «σίριαλ» αφορά τη διαφωνία για συνάντηση των πέντε υποψηφίων. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Φαραντούρης «τορπίλισαν» τις προσπάθειες για συνάντηση αρνούμενοι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει να έχει μπει σε έναν δρόμο διάλυσης, με το κόμμα διερεμένο και τα στελέχη να διαφωνούν ακόμη και για απλά ζητήματα, όπως μια συνάντηση, αλλά και για σύνθετα όπως η διαρροή του πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη που είχε κατατεθεί σε κομματικό όργανο αλλά βρέθηκε δημοσιευμένο σε εφημερίδα.

Τι θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας;

Και ενώ το κόμμα έχει πάρει τον κατήφορο, ο Αλέξης Τσίπρας… σφυρίζει αδιάφορα. Ο πρώην πρόεδρος διοργανώνει συνέδριο για την οικονομία, δείχνοντας πως οι σχεδιασμοί του δεν επηρεάζονται από τις εξελίξεις στο κόμμα που το οδήγησε από το 4% στην εξουσία.

Με την ευθύνη του Γιώργου Χουλιαράκη και με πάνελ που θα συζητηθούν, το Ινστιτούτο του πρώην πρωθυπουργού πραγματοποιεί στις 22 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, νέο Συνέδριο, με επίκεντρο τις προκλήσεις και προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Η αντιμετώπιση της ακρίβειας, οι προκλήσεις και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας θα είναι το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσει το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα στις 22 Οκτωβρίου στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά.

Οικονομολόγοι, πολιτικοί, ειδικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό στις θεματικές συζητήσεις θα μιλήσουν και ανταλλάξουν απόψεις για την κρίση ακρίβειας και θα προτείνουν λύσεις για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα».

Πρακτικά, ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει να αδιαφορεί πλήρως και συμπεριφέρεται σαν να μην ήταν ποτέ πρόεδρος του κόμματος που διαλύεται, από το οποίο παρέδωσε τα «κλειδιά» και πλέον ασχολείται μόνο με την καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version