Ντροπή γι’ αυτό που έγινε στη συναυλία της Βίσση στο Καλλιμάρμαρο

anna-bissi
Τι συνέβη; 

Η Άννα Βίσση έδωσε μια μοναδική συναυλία στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 65.000 άτομα.

«Η γυναίκα είναι φαινόμενο», «ό,τι έχω ζήσει το έχει πει η Βίσση» είναι μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι θαυμαστές της που βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο για να την απολαύσουν από κοντά.

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε έναν πρόχειρο υπολογισμό για τα έσοδα της συναυλίας, τονίζοντας πως η Άννα Βίσση είναι η μόνη Ελληνίδα τραγουδίστρια που μπορεί να φέρει τόσα πολλά έσοδα με μία μόνο live εμφάνισή της.

«Τα εισιτήρια ήταν από 20 μέχρι 80 ευρώ. 65.000 εισιτήρια επί 20 ευρώ, σας λέω εγώ, μας κάνει 1.300.000 ευρώ. Ήταν μια πανάκριβη, εκπληκτική παραγωγή, άντε να στοίχισε 300.000 ευρώ και το ενοίκιο στο Καλλιμάρμαρο», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Μιλάμε 1.000.000 τσέπη και καλώς έκανε. Της αξίζει με το παραπάνω. Σκεφτείτε πόσο μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να είσαι σε παγκόσμιο επίπεδο.  Έβγαλε σε μία βραδιά η Άννα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, 1.000.000 ευρώ. Δεν υπάρχει Έλληνας τραγουδιστής που μπορεί να τα βγάλει αυτά τα λεφτά», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ντροπή για αυτό που έγινε στη συναυλία της Άννας Βίσση

Η Άννα Βίσση τραγούδησε για σχεδόν τέσσερις ώρες επιβεβαιώνοντας πως είναι σταρ και πως ισχύει το σλόγκαν «ό,τι έχω ζήσει, το ‘χει πει η Βίσση».

Ωστόσο μετά το πέρας της μοναδικής συναυλίας, άτομα που παραβρέθηκαν απέδειξαν πως δεν έχουν κανένα ίχνος σεβασμού.

Σύμφωνα με το news247.gr, μετά τη συναυλία το ιστορικό μνημείο κατέληξε να μοιάζει με χωματερή αφού γέμισε με μπουκάλια, κουτιά φαγητού, τσιγάρα και κάθε είδους απορρίμματα.

Το φαινόμενο αυτό είναι συχνό και αντικατοπτρίζει μια βαθιά κοινωνική παθογένεια, η οποία αφορά όλους μας: την έλλειψη σεβασμού προς τον δημόσιο και ιδιωτικό χώρο, προς τους άλλους και τελικά προς τον ίδιο μας τον εαυτό.

Δυστυχώς, τέτοιες εικόνες επικρατούν και σε άλλες μεγάλες εκδηλώσεις, είτε συναυλίες, είτε αγώνες, είτε φεστιβάλ.

Μάλιστα, σε διεθνές αθλητικό τουρνουά, που διεξήχθη πριν από δύο εβδομάδες στο Καλλιμάρμαρο, το σκηνικό ήταν ακριβώς το ίδιο, όπως και μετά τη συναυλία της Άννας Βίσση.

Και το πιο λυπηρό είναι ότι το ίδιο φαινόμενο ίσως το δούμε (το απευχόμαστε) και σε λίγες μέρες, στη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη των θυμάτων για τα Τέμπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version