Κρυφές δημοσκοπήσεις: Ποιον δείχνουν νικητή στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ

pasok
Ποιος προηγείται;

Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας πέρασαν στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ και επικοινωνούν με τους άλλους τέσσερις υποψηφίους για να τους πείσουν να τους στηρίξουν.

Από την επομένη του πρώτου γύρου, ξεκίνησε ένα… μπαράζ επιθέσεων φιλίας από τους δύο μονομάχους, το οποίο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ταχύτητα.

Την ώρα που οι δύο μονομάχοι επιχειρούν με τις δημόσιες και διαδοχικές παρεμβάσεις τους να εξασφαλίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη από τη «δεξαμενή» των ψηφοφόρων του πρώτου γύρου, οι συνεργάτες τους κάνουν απανωτά τηλεφωνήματα σε κομματικούς ανά την Ελλάδα και οργανώνουν τις τελευταίες και κρίσιμες δράσεις.

Την ίδια ώρα το debate είναι στον αέρα, αφού οι εκπρόσωποι των μονομάχων συμφώνησαν για το format και τις θεματικές ενότητες αλλά η συνάντηση στη Χαριλάου Τρικούπη έληξε χωρίς να βγει «λευκός καπνός» για την ημέρα διεξαγωγής του.

ΠΑΣΟΚ: Ο νικητής του δεύτερου γύρου των εκλογών

Ενώ οι εσωκομματικές διεργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, στο παρασκήνιο διενεργούνται δημοσκοπήσεις για να βγουν αποτελέσματα για το ποιος έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει τον δεύτερο κύκλο των εκλογών.

Σε αυτές τις έρευνες διαπιστώνεται πως ο Νίκος Ανδρουλάκης διατηρεί το προβάδισμά του έναντι του Χάρη Δούκα, ωστόσο η διαφορά των δύο «μονομάχων» δεν είναι μεγάλη. Πολλοί μπορεί να προέβλεψαν πως ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έκανε… περίπατο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει και το σκηνικό είναι ρευστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version