Τρελό νούμερο: Τι δείχνει κρυφή δημοσκόπηση για το ποσοστό Κασσελάκη εάν διαγραφεί

stefanos-kasselakis
Κανείς δεν το περίμενε!

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που συγκάλεσε κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας η Όλγα Γεροβασίλη σχετικά με τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη από το κόμμα.

Υπενθυμίζεται πως η Όλγα Γεροβασίλη είχε ζητήσει τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη, απόφαση που θα παρθεί εφόσον το ζήτημα πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας, καθώς ο δεύτερος φέρεται να υπόγραψε το εξώδικο για το Πόθεν Έσχες ως πρόεδρος του κόμματος.

Μάλιστα, η Πολιτική Γραμματεία, ολοκληρώνοντας τις εργασίες της, επέστρεψε το εξώδικο στον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να «απειλεί» με εισαγγελική παραγγελία για να σταλεί.

Το νέο επεισόδιο στον «εμφύλιο» ξεκίνησε μετά τη διαρροή του πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη σε εφημερίδα. Ακολούθησε η δημοσίευση των πόθεν έσχες όλων των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το πόθεν έσχες του Απόστολου Γκλέτσου πατήστε ΕΔΩ

Για το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη πατήστε ΕΔΩ

Για το πόθεν έσχες του Παύλου Πολάκη πατήστε ΕΔΩ

Για το πόθεν έσχες του Σωκράτη Φάμελλου πατήστε ΕΔΩ

Για το πόθεν έσχες του Νικόλαου Φαραντούρη πατήστε ΕΔΩ 

Η εκτόξευση Κασσελάκη αν διαγραφεί

Και ενώ ο «εμφύλιος» συνεχίζεται και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζουν να… τελειώσουν τον Κασσελάκη με διαγραφή, στο παρασκήνιο γίνονται κρυφές δημοσκοπήσεις που τα αποτελέσματά τους έχουν «μαύρα μαντάτα» για όσους δεν θέλουν τον έκπτωτο πρόεδρο.

Συγκεκριμένα, σε όλες τις δημοσκοπήσεις ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται για την προεδρία έναντι των αντιπάλων του. Ωστόσο, σε περίπτωση διαγραφής από τον ΣΥΡΙΖΑ αν ήταν υποψήφιος, οι συμμετέχοντες σε μεγαλύτερο ποσοστό απαντούν πως θα τον ψηφίσουν… αντιδρώντας ουσιαστικά στις αποφάσεις των οργάνων του κόμματος, με αποτέλεσμα να κερδίζει στο ποσοστό του ακόμη ένα 20% και μια συντριπτική νίκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version