Φιάσκο μυστικών υπηρεσιών: Τι συνέβη με τον αστυνομικό που ήρθε τετ α τετ με τον δράστη της επίθεσης στον Τραμπ πριν πατήσει την σκανδάλη

trump

Ποιος ευθύνεται για την επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ; 

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες για τον 20χρονο βοηθό σε οίκο ευγηρίας που προσπάθησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης δεν αποκαλύπτουν τα κίνητρα που είχε για να προβεί σε αυτή την πράξη.

Ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκς έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών αφού πρώτα τραυμάτισε τον Ντόναλντ Τραμπ στο αυτί.

Ο Κρους εργαζόταν σε οίκο ευγηρίας μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο, έχοντας τη φήμη του ήσυχου και έξυπνου νεαρού.

Σύμφωνα με το FBI, τα προφίλ του στα social media δεν είχαν απειλητική γλώσσα ενώ δεν έχει ιστορικό ψυχικής ασθένειας.


Ο πυροβολισμός στον Ντόναλντ Τραμπ

Το Σάββατο το απόγευμα ο Κρουκς ανέβηκε σε μια στέγη περίπου 140 μέτρα από τη σκηνή από όπου μιλούσε ο Τραμπ.

Μετά άρχισε να πυροβολεί με το ημιαυτόματο τουφέκι AR-15, το οποίο είχε αγοράσει ο πατέρας του.

Από τους πυροβολισμούς σκοτώθηκε ένας 50χρονος άνδρας, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι δύο θεατές και ο Τραμπ τραυματίστηκε στο αφτί.

Μια απόπειρα δολοφονίας που όξυνε ακόμη περισσότερο την ένταση και βάθυνε τον πολιτικό διχασμό στις ΗΠΑ.

Φιάσκο: Τι συνέβη με τον αστυνομικό που είδε τον δράστη

Σε νέο βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα από την απόπειρα δολοφονίας, δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα για την ασφάλεια του Τραμπ που επέτρεψε να συμβεί αυτό το περιστατικό.

Στο βίντεο φαίνονται πολίτες να έχουν εντοπίσει τον Κρουκς να έχει ανέβει στη σκεπή από την οποία πυροβόλησε κατά του πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ.

«Ανεβαίνει στη σκεπή τον βλέπεις; Ξαπλώνει;», «να τον βλέπω, ξαπλώνει» ακούγονται να λένε πολίτες. «Αστυνόμε εδώ είναι κάποιος στη σκεπή» φωνάζουν σε κάποιο ένστολο.


Αποκαλυπτικό για το… φιάσκο των μυστικών υπηρεσιών είναι το δημοσίευμα του Associated Press που αναφέρει ότι αστυνομικός σκαρφάλωσε στην σκεπή και είδε τον 20χρονο ο οποίος τον σημάδεψε!

Μάλιστα, ο αστυνομικός όχι μόνο δεν επιχείρησε να κάνει κάτι, αλλά έφυγε από την σκεπή και στη συνέχεια ο 20χρονος πυροβόλησε τον Ντόναλντ Τραμπ!

Για το φιάσκο οι Μυστικές Υπηρεσίες υποστηρίζουν πως ευθύνεται η αστυνομία της Πενσιλβάνια, αφού η περίμετρος στην οποία βρισκόταν ο δράστης ήταν δικής τους ευθύνης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.