Κλείδωσε: Νέο επιχειρηματικό «χτύπημα» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη…

Κλείδωσε: Νέο επιχειρηματικό «χτύπημα» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη...

Αυτό που ελάχιστοι περίμεναν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διανύει μια περίοδο έντονης επιχειρηματικής «κινητικότητας»- όπως πάντα, θα μπορούσε να πει κανείς. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και του MEGA συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά για νέες προκλήσεις και φαίνεται πως βρήκε μία ακόμα.

Σε τι αναφερόμαστε; 

Στο νέο «χτύπημα» του Έλληνα δισεκατομμυριούχου, το οποίο- για την ώρα- δεν είναι ευρέως γνωστό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το έγκυρο newsbeast.gr, ο Μαρινάκης έκανε δικά του τα στούντιο της Finos Films στα Σπάτα. Μία αναμφίβολα σημαντικότατη κίνηση, καθώς μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο χώρο με τεράστιες δυνατότητες.

Διαβάζουμε σχετικά στο συγκεκριμένο άρθρο ότι ο επιχειρηματίας «πρόκειται να επενδύσει αρκετά χρήματα το επόμενο διάστημα προκειμένου να ανακατασκευάσει τις εν λόγω εγκαταστάσεις και να στεγάσει τις παραγωγές που πρόκειται να πραγματοποιήσει, στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου επενδυτικού σχεδίου που ακολουθεί. Να θυμίσουμε επίσης ότι έχει δημιουργήσει την εταιρεία παραγωγής Alter Ego Studios, η οποία αποτελεί την εταιρεία που θα αναλάβει να πραγματοποιήσει τηλεοπτικές παραγωγής του ομίλου Alter Ego Media».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης στοχεύει όχι απλά να μείνει στο χώρο του θεάματος και της μικρής τηλεόρασης, αλλά οι βλέψεις του, προφανώς, θα επεκταθούν και σε κινηματογραφικό επίπεδο στο προσεχές, κατά πώς φαίνεται, μέλλον.

Εν αναμονή των επίσημων εξελίξεων, λοιπόν…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.