Πέρασε την κόκκινη γραμμή: Κατηγορία – ντροπή για Τσίπρα

Πέρασε την κόκκινη γραμμή: Κατηγορία - ντροπή για Τσίπρα

Έχει αρχίσει να ξεφεύγει η κατάσταση...

ΣΥΡΙΖΑ ώρα μηδέν. Αν δεχτούμε, δηλαδή, πως το κόμμα έχει ακόμα μερικούς κόκκους στην πολιτική του κλεψύδρα. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης περνάει μια νέα περίοδο κλυδωνισμών, καθώς οδηγείται σε νέες εσωκομματικές εκλογές.

Κεντρικό πρόσωπο, φυσικά, στην όλη διαδικασία ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Ο (έκπτωτος πια) ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος, με ένα βίντεο στα social media, όπου «επανασυστήθηκε» ως «Στέφανος… σκέτο». Στο ίδιο βίντεο αναφέρεται στο δίλημμα «ο ΣΥΡΙΖΑ ή ξαναγεννιέται τώρα ή περνάει στην ιστορία ως ανάμνηση». Παράλληλα αφήνει σαφείς αιχμές για τους συντρόφους που τον έδιωξαν, ενώ ζητάει και συγγνώμη στους 150.000 ψηφοφόρους που τον εξέλεξαν ως πρόεδρο πριν από μόλις έναν χρόνο.

Ωστόσο, είναι η πλάγια αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα εκείνη που προκάλεσε «θόρυβο».

Μπορεί ο κ. Κασσελάκης να μην κατονομάζει τον πρώην πρωθυπουργό και ιστορικό ηγέτη του κόμματος, όμως τον φωτογραφίζει ξεκάθαρα αφήνοντας σαφή υπονοούμενα ακόμη και για μαύρα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ επί ημερών του.

Όπως καταλαβαίνει κανείς αυτή είναι μια πολύ βαριά «κατηγορία», έστω κι αν δεν υπάρχει ευθεία αναφορά αλλά δια της τεθλασμένης.

Πλέον είναι κάτι παραπάνω από πασιφανές πως οι σχέσεις Τσίπρα-Κασσελάκη βρίσκονται στα πέριξ του ναδίρ. Και, μεταξύ μας, είναι, πολύ δύσκολο να φτιάξουν στο εγγύς μέλλον.

Μπορεί να πάρει εκ νέου το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ ο Stefanos, έχοντας εξαπολύσει, τρόπον τινά, «επίθεση» στον Τσίπρα;

Η απάντηση σε έναν μήνα και κάτι από τώρα…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.