Κόντρα στις προβλέψεις: Οριστική η απόφαση Ανδρουλάκη…

Κόντρα στις προβλέψεις: Οριστική η απόφαση Ανδρουλάκη…
Τα σχέδια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

«Καζάνι που βράζει» είναι το ΠΑΣΟΚ μετά τις ευρωεκλογές με στελέχη να καταφέρονται ανοιχτά κατά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν για το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές παραδεχόμενος «αρρυθμίες» στο κόμμα.

Μετά το καθαρό μήνυμα Ανδρουλάκη σε Χάρη Δούκα του στυλ «βάλε υποψηφιότητα κι έλα να μετρηθούμε», και τις απειλές για διαγραφές, σειρά πήρε ο δήμαρχος.

Από το βήμα του Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα επέλεξε ο κ. Δούκας να ρίξει τις βολές του λέγοντας: «Η διαφορετική άποψη είναι πλούτος, η διαφορετική άποψη δεν είναι τοξικότητα». Σήμερα μάλιστα ο δήμαρχος θα έχει μια ακόμη ευκαιρία να ανοίξει τα χαρτιά του μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Σιακαντάρη «Τι δημοκρατίες θα υπάρχουν το 2050;»

Μέχρι στιγμής ο Χάρης Δούκας δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του δείχνοντας αν προτίθενται να συμμετάσχει σε εκλογές για την προεδρία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παύλος Γερουλάνος ετοιμάζεται εκτός απροόπτου να είναι υποψήφιος, αλλά ο Μανώλης Χριστοδουλάκης ακόμα το σκέφτεται.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει πάρει την τελική του απόφαση. Συγκεκριμένα, έχει αποφασίσει κόντρα σε όλα όσα λέει δημοσίως, να γίνουν εκλογές για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version