«Πυρηνικό» χτύπημα Σαμαρά σε Μητσοτάκη: Αυτόν προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

antonis-samaras
Για να βάλει... τρικλοποδιά στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις στο παρασκήνιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, μετά το «αντάρτικο» βουλευτών που έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για δεύτερη θητεία.

Στη ΝΔ αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη συσπείρωση, αφού αρκετά στελέχη και βουλευτές ασκούν κριτική στην πολιτική που ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στην εκδήλωση που οργάνωσε το ομώνυμο Ίδρυμα.

Νέα κοινή εκδήλωση οι δυο πρώην πρωθυπουργοί δεν προγραμματίζουν, τουλάχιστον για το ορατό μέλλον, σε αντίθετη με την προηγούμενη παρουσίαση στο Πολεμικό Μουσείο όπου «κάρφωσαν» την κυβέρνηση.

Ωστόσο, ο Αντώνης Σαμαράς πολύ δύσκολα θα παραμείνει σιωπηλός και δεν μπορεί να αποκλειστεί πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει παρέμβαση.

Σύμφωνα με το dnews.gr, ο κ. Σαμαράς αναμένεται να παρέμβει και να ρίξει «βόμβα» προτείνοντας για επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή.

Και εάν το κάνει θα φέρει σε δύσκολη το Μέγαρο Μαξίμου που δεν μπορεί να απορρίψει μια τέτοια πρόταση…

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου, με στόχο τον διεμβολισμό της ΝΔ, ήδη έχει προτείνει ως υποψηφίους Προέδρους της Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version