Ο εκλεκτός του Τσίπρα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ… 

Ο εκλεκτός του Τσίπρα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ... 

Ποιον θέλει; 

Η «βόμβα» του Αλέξη Τσίπρα άλλαξε τα δεδομένα με ένα συνέδριο να πραγματοποιεί τις εργασίες του σε θολά νερά.

Η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να σηκώσει το γάντι του πρώην πρωθυπουργό, που δεν του έδωσε την πίστωση χρόνου ούτε μέχρι τις ευρωεκλογές, και να πάει σε εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει έναν άγνωστο δρόμο.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι περιμένουν τον «αντίπαλο» που θα εμφανιστεί απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

Οι συσκέψεις και οι ζυμώσεις μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πυρετώδεις…

Στα πηγαδάκια στο κλειστό γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου κυριαρχούσε η συζήτηση για το ποιος μπορεί να είναι απέναντι.


Ο εκλεκτός του Τσίπρα

Η Όλγα Γεροβασίλη είναι το πρόσωπο που μετά την ανάρτηση του ερωτηματολογίου, εμφανίστηκε να πρωταγωνιστεί στην κίνηση που προκάλεσε τις συνεδριάσεις της Πολιτικής Γραμματείας και τον… κακό χαμό που είχε σαν αποτέλεσμα την παρέμβαση Τσίπρα και την ανακοίνωση Κασσελάκη για εκλογές.

Η κ. Γεροβασίλη είναι το πρόσωπο που θα κατέβει απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη. Μάλιστα, ήδη έχει συναντηθεί με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο ενώ ο Διονύσης Τεμπονέρας μετά τη συνάντηση μαζί της, άνοιξε το δρόμο στην υποψηφιότητα της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν είμαστε όλοι ίδιοι» και πως δεν διεκδικεί «καρέκλες και οφίτσια».

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, ήδη από την πρώτη μέρα του συνεδρίου απέφυγε να χαιρετίσει την Όλγα Γεροβασίλη πριν την ομιλία του. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Όλγα Γεροβασίλη, εξαιτίας της στάσης που έχει κρατήσει όλο αυτό το διάστημα και του γεγονότος ότι ήταν στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα από τη αρχή μέχρι το τέλος, είναι και το πρόσωπο που στηρίζει ο πρώην πρόεδρος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.