Ξανά έγκυος από τον Πούτιν η χρυσή ολυμπιονίκης Αλίνα Καμπάεβα;

Ξανά έγκυος από τον Πούτιν η χρυσή ολυμπιονίκης Αλίνα Καμπάεβα;

Φουντώνουν τα σενάρια

Η Αλίνα Καμπάεβα είναι 38 ετών, χρυσή ολυμπιονίκης στη ρυθμική γυμναστική το 2004 και όπως λένε οι κακές γλώσσες έχει ήδη 2 παιδιά με τον 69χρονο Βλαντίμιρ Πούτιν. Έναν γιο 7 ετών που γεννήθηκε στην Ελβετία και έναν γιο τριών ετών που γεννήθηκε στη Μόσχα.

Η Αλίνα ζει τον περισσότερο καιρό στην Ελβετία και διατηρεί στενή σχέση με τον Ρώσο πρόεδρο. Μάλιστα λόγω της σχέσης που έχουν είναι μέσα στα πρόσωπα που η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να επιβάλει σκληρές κυρώσεις όπως κάνει με τους Ρώσους ολιγάρχες.

Η σχέση τους φημολογείται από το 2008, όταν έγινε γνωστό ότι ο Πούτιν είχε χωρίσει κρυφά από τη γυναίκα του και σχεδίαζε να παντρευτεί την αθλήτρια της ενόργανης.

Έξαλλος ο Πούτιν

Μαζί απόκτησαν τα δυο παιδιά και τώρα οι φήμες οργιάζουν και για τρίτο. Πάντως σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Πούτιν μόλις έμαθε για την εγκυμοσύνη της Αλίνα, δεν πέταξε και στα ουράνια που θα γίνει μπαμπάς.

Μάλιστα όπως αναφέρει δημοσίευμα του ρωσικού μέσου «General SVR» ο Πούτιν όλες αυτές τις μέρες ήταν απορροφημένος με την παρέλαση της 9ης Μαΐου και μόλις το έμαθε μόνο που δεν τσαντίστηκε. Θύμωσε καθώς ήταν κάτι που δεν είχε υπολογίσει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.