Η βόμβα του Κασσελάκη: Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που επιλέγει για τις Ευρωεκλογές

Η βόμβα του Κασσελάκη: Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που επιλέγει για τις Ευρωεκλογές

Θα κάνει... μπαμ

Η χώρα μπαίνει στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές με τα κόμματα να έχουν ανακοινώσει τους υποψηφίους τους.

Αδιαμφισβήτητα τα φετινά ψηφοδέλτια είναι «δυνατά» με ονόματα από όλους τους χώρους.

Ήδη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Νίκη, έχουν ανακοινώσει τις τελικές λίστες ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ προέκυψαν τα πρώτα ονόματα από τις προκριματικές.

Ωστόσο, μένουν ακόμη πέντε θέσεις στο ψηφοδέλτιο της Κουμουνδούρου, στις οποίες θα μπουν πρόσωπα επιλογής του Στέφανου Κασσελάκη.

Οι επιλογές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσονται σε κουίζ για… γερούς λύτες, αφού κανείς δεν είναι σίγουρος για το ποιοι είναι οι εκλεκτοί πέντε.

Μέχρι στιγμής, διαψεύδεται πως θα είναι στο ψηφοδέλτιο ο Γιώργος Λιάγκας, στον οποίο άσκησε γερό… pressing ο Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές.

Επίσης διαψεύδεται ότι θα είναι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στο ευρωψηφοδέλτιο ενώ αρνήθηκε να συμμετέχει και ο τραγουδιστής, Γιάννης Χαρούλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, υποψήφιος αναμένεται να είναι ένα ακόμη μεγάλο όνομα του τραγουδιού: ο Γιάννης Κότσιρας.

Σε κάθε περίπτωση το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει με τις ανακοινώσεις Κασσελάκη και στις τέσσερις από τις πέντε θέσεις αναμένεται να είναι γυναίκες.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.