Το ιδρύει άμεσα: Κίνηση – ματ από τον Τσίπρα που αλλάζει το πολιτικό σκηνικό

Το ιδρύει άμεσα: Κίνηση - ματ από τον Τσίπρα που αλλάζει το πολιτικό σκηνικό

Τα σχέδια του πρώην προέδρου εν μέσω... σφαγής

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε διάσπαση και οι αποχωρήσεις στελεχών και μελών τείνουν να γίνουν καθημερινότητα. Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη φαίνεται πως δυσαρέστησε αρκετούς που θέλησαν να αποχωρήσουν για να συμμετάσχουν σε νέους φορείς και κόμματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να ηρεμήσει υπογείως τα πνεύματα αλλά δεν τα κατάφερε, μετά και τις συνεχείς εκκλήσεις για να τοποθετηθεί. Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος παραμένει βουλευτής αλλά δέχεται «πυρά» από μέλη επειδή δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως.

Ο βουλευτής Τσίπρας έχει μείνει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των πραγμάτων συντάσσεται με τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη. Τι θα κάνει και αν θα κάνει κάτι στη συνέχεια και πότε ίσως να μην το ξέρει ούτε ο ίδιος ακόμη.

Αλέξης Τσίπρας: Τι σχεδιάζει

Ωστόσο, σχεδιάζει να συμμετάσχει ακόμη πιο ενεργά στην πολιτική αναλαμβάνοντας έναν νέο ρόλο. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο ίδιος και η στενή ομάδα συνεργατών του ετοιμάζονται να ιδρύσουν ένα πολιτικό ινστιτούτο και αυτή θα είναι η αρχή για τα επόμενα βήματά του. Τι θα έχει να πει από μια τέτοια θέση θα έχει σε κάθε περίπτωση ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.