Όταν η Ελλάδα ήταν… αλλιώς: Φωτογραφίες από τον γάμο Βοσκόπουλου – Γκερέκου

Όταν η Ελλάδα ήταν... αλλιώς: Φωτογραφίες από τον γάμο Βοσκόπουλου - Γκερέκου

Ένας γάμος μίας άλλης εποχής.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στο ελληνικό τραγούδι αλλά και μία σπουδαία παρακαταθήκη στην ελληνική διασκέδαση με ένα πλήθος τραγουδιών του που έγιναν επιτυχίες μέσα στις δεκαετίες της δισκογραφίας του.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές των τελευταίων 50 ετών, ο Τόλης Βοσκόπουλος, έμεινε στη μνήμη και για τις μεγάλες ιστορίες αγάπης που έζησε με τελευταία αυτή με την Άντζελα Γκερέκου. Η ηθοποιός και πολιτικός ήταν η τελευταία σύζυγος του, με τον γάμο τους να πραγματοποιείται το μακρινό 1996 στην Κέρκυρα.

Ο γάμος της χρονιάς δεν είχε πολλά μεγάλα ονόματα ανάμεσα στους καλεσμένους καθώς έγινε σε στενό κύκλο. Από celebrities στην τελετή έδωσαν το παρόν μόνο ο Σάκης Ρουβάς με τον Ηλία Ψινάκη, καθώς ο πρώτος εκτός από Κερκυραίος, την περίοδο εκείνη θα συνεργαζόταν με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε νυχτερινό κέντρο.

Κουμπάρος του γάμου ήταν ο Τέρενς Κουίκ, προσωπικός φίλος του τραγουδιστή ενώ τα βλέμματα όλων είχε συγκεντρώσει πάνω της η πανέμορφη νύφη, με το εντυπωσιακό νυφικό και το μοντέρνο για την εποχή χτένισμα με το wet look που δε συναντούσε κάποιος συχνά σε νύφες ορθόδοξων γάμων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.